2777
2789
عنوان

کرم و صابون شیر الاغ

106 بازدید | 9 پست

کسی تاحالا استفاده کرده نتیجه دیدین ازش خوبه منم بخرم ؟؟

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خوب نیستنبله امتحان کردم مثلا اصلشم بودن ولی افتضاح بود

چه تاثیری روی پوستت داشت ؟

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاثیری روی پوستت داشت ؟

خیلییی جوش زدم

من به عنوان ابرسان گرفتمش چون همه جا میگفتن ابرسان خوبیه

من پوستم گندمی و گاهیم سبزه هست یعنی درکل سفید نیستم بعد وقتی زدمش رو دستم شبیه گچ شد😑خیلی غیر طبیعی و هم اینکه بشدت پوستو خشک میکنه

نزن پوستتو کدر میکنه

واقعا 

هم صابونشو خریدم هم کرمشو هر دوتاشون خوب نیست

خیلییی جوش زدممن به عنوان ابرسان گرفتمش چون همه جا میگفتن ابرسان خوبیهمن پوستم گندمی و گاهیم سبزه هس ...

پوستت چرب؟

واقعا هم صابونشو خریدم هم کرمشو هر دوتاشون خوب نیست

عزیزم ازتون. خواهش میکنم لطفا دوستیمو قبول کنید یا اگه از این خانم‌هایی هستین که به درخواست دوستی حساسن خب می‌تونید بعد قبول کردن درخواست لغو دوستی بزنین شماره تماس نیستش که بدین دیگه تموم بشه نهایت یه لغو دوستی می‌زنین حالا شاید از اون دسته نیستین که حساسن اما چون برام مهم بود گفتم بگم ترجیح میدم توی خصوصی باهاتون صحبت کنم ما اگه نمی‌شه همین جا می‌تونم بگم ولی بهتره تو خصوصی باشه لطفاً اگه پیاممو دیدین حتماً بهم جواب بدین منتظرم ممنونم 😓

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏