2777
2789
عنوان

هرگز نمیبخشم همسرمو

282 بازدید | 16 پست

چقدر ک بد اخلاق و بد زبون وهیچ جا باهام نمیاد هیچ محبتی بهم نداره انقدم کم پول میده کارش جوریه ک ماهی۴۰تومن سودشه ب من ماهی۲تومن میده چقدم ک منت میذاره الان خودم یکاری روشروع کردم خداکنه بتونم موفق بشم وجدا بشم ازش یه دختر۶سال دارم امااونقدر عذاب کشیدم ک اصلا برام مهم نیست بچم 

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبخشیدن کاری رو درست نمیکنه عزبزم باهاش حرف بزن شاید نمی فهمه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

همه مردها قاطی میکنن بداخلاق میشن 

ولی فکر کنم بیشتر بخاطر پول میخای جداشی که اگه اینجوره آه بچت میگیرتت که میگی مهم نیست

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

خیلی سخته مرد پول نده درکت میکنم من که همسرم پولاشو خرج خواهرش می کنه به ما که میرسه هیچی نداره الان برامون خونه تو حاشیه شهر منطقه روستایی است گرفته از خجالت رفت و آمد م رو با همه قطع کردم   به نظرم ولی جدایی خوب نیست چون خرج زندگی خیلی سنگینه 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی قلبم شکسته ازش کاش یه روز میرفت ازخونه و دیگ برنمیگشت

حتمل کن آینده بچه با پدر پولدار بهتر از یه مادر مطلقه است ببخشید اینو گفتم فقط میخوام دقیق تر ببینی

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه مردها قاطی میکنن بداخلاق میشن ولی فکر کنم بیشتر بخاطر پول میخای جداشی که اگه اینجوره آه بچت میگی ...

شماخودت بزار جامن شوهرت پولدار باشه و ب تو نده چقد ناراحت میشی

شماخودت بزار جامن شوهرت پولدار باشه و ب تو نده چقد ناراحت میشی

خودم شاغلم 

ولی مطمعنم اگه جات بودم هیچوقت بچمو به پول نمی فروختم 

مگه نمیگی ماهی دو تومن میده؟؟؟ 

پس نگو نمیده 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خودم شاغلم ولی مطمعنم اگه جات بودم هیچوقت بچمو به پول نمی فروختم مگه نمیگی ماهی دو تومن میده؟؟؟ پس ن ...

ازماهی ۵۰باید۲ تومن بده 

ازماهی ۵۰باید۲ تومن بده

کارش چیه شاید خرج کارش میشه 

بغیر از خونه جای دیگه خرج میکنه؟ 

کارش بارشوتیه ن خرج زیدبازی میکنه

میخای چیکار اون مال حرام رو