2777
2789
عنوان

می‌خوام داددددد بزنممممم😐😐😐😐

160 بازدید | 29 پست

اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

😐🥴😑😑😑😑😑😑انگار از هر طرف دارم کشیدهههه میشمممممممم پر.یمممممممممم خدااااااااااااا چند ثانیه پیش داشتم بخاطر اینکه خواهرم خوراکیم رو خورده اربده می‌کشیدم و بخاطر اینکه گربه بهم میو نگفته گریه میکردم 😭😭😭😭😭

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

گریه کن

گریه قشنگه😆🤣

وقتی پریودی😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعضی وقتها سر چیزهای بیخود عصبانی میشم اما چون میدونم این چیز اصلا عصبانیت نداره یا میرم چرکنویسهام رو پاره میکنم آخه رشته م ریاضی فیزیکه و زیاد چرکنویس دارم یا تو خودم میریزم عصبانیتم رو.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

حالا یه پریودی میگذره دست از عابرو ریزی بردار

ببخشید دیگه بخاطر یه چیز نرمال و عادی که فک میکنید آبرو ریزی هس در واقع شخصیته خودتو زیر سوال میبری اینجا یه سایتی هست که خانما هستن چه عیبی داره مثلا؟ برو به جا دیگه عقده هاتو بریز

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
حالا یه پریودی میگذره دست از عابرو ریزی بردار

من دو روز قبل اینکه پریود بشم و دو روز اولش اینطوری میشم  

چرا آخهههه  

خوشبحال مردا پریود نمیشن  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

سایت نیست که دیوونه خونه اس

پس تو دیوونه نباش برو از دیوونه خونه

ببخشید دیگه بخاطر یه چیز نرمال و عادی که فک میکنید آبرو ریزی هس در واقع شخصیته خودتو زیر سوال میبری ...

عزیزم درک میکنم حالت خوب نیست 

ولی برا فان گفتم بخندی یادت بره 

عقده چیه گلم 

از سن من عقده بازی گذشته

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
تومیو کن چون گبت نره دوس داره اول تو میو کنی

چی میگی ؟ چه ربطی داره