2777
2789
عنوان

می‌خوام داددددد بزنممممم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 29 پست
عزیزم درک میکنم حالت خوب نیست ولی برا فان گفتم بخندی یادت بره عقده چیه گلم از سن من عقده بازی گذشته

من الان شوخی و جدی رو درک نمیکنم ببخشید♥️

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
من دو روز قبل اینکه پریود بشم و دو روز اولش اینطوری میشم چرا آخهههه خوشبحال مردا پریود نمیشن

من خودم چند روز قبل پری انقد گریه میکنم گریه میکنم آخرش دیگه مغزم کار نمیکنه 

میگن مردا پریودی مغزی میشن 

نمیدونم چیه ولی خیلی شنیدم 

چند روز از ماه مغزشون قاطی میکنه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان شوخی و جدی رو درک نمیکنم ببخشید♥️

ولی چند روز بعد پری یه حس خوبی میاد سراغت 

تحمل کن میگذره

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
من خودم چند روز قبل پری انقد گریه میکنم گریه میکنم آخرش دیگه مغزم کار نمیکنه میگن مردا پریودی مغزی م ...

من هم شنیدم اما خب بازم به پای پریود شدن ما نمیرسه هم از نظر اعصاب داغون میشیم هم دلمون و کمرمون نابود میشه  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

مگه نمیگی گربه میو نکرده گریه میکنیتو اول میو کن

نه به یه گربه غذا دادم خورد بعد فرار کرد 😐 بی معرفت بود

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
من هم شنیدم اما خب بازم به پای پریود شدن ما نمیرسه هم از نظر اعصاب داغون میشیم هم دلمون و کمرمون ناب ...

اونکه صد در صد ولی همیقدر که رو اعصاب ما میرن به ما فشار میاد 

ولی چند روز بعد پری یه حس خوبی میاد سراغت تحمل کن میگذره

چقدر شما خانوم مودب و مهربونی هستید   

با اینکه استاتر بخاطر حال بدش یکم تند باهاتون حرف زد اما شما حالش رو درک کردید و مودبانه جوابش رو دادید در حالی که هر کس دیگه ای بود توهین میکرد. 

خیلی حس خوبی از پستتون پیدا کردم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

من هم شنیدم اما خب بازم به پای پریود شدن ما نمیرسه هم از نظر اعصاب داغون میشیم هم دلمون و کمرمون ناب ...

واقعا اعصاب قاطی شده عین روانیا شدم این موقع آدم فک می‌کنه هر کی هر چی میگه داره تیکه میندازه😑

نه به یه گربه غذا دادم خورد بعد فرار کرد 😐 بی معرفت بود

اشکال نداره. 

من حیوانات رو دوست دارم اما ازشون میترس. 

حیاط خونه مادربزرگم دو، سه تا گربه هست منم هر موقع بهشون غذا دادم یا نخوردن یا اگر هم خوردن حتی یه میو خشک و خالی هم نگفتن   

چقدر شما خانوم مودب و مهربونی هستید با اینکه استاتر بخاطر حال بدش یکم تند باهاتون حرف زد اما شما ح ...

ممنون عزیزم نظر لطف شماست 

چقدر شما خانوم مودب و مهربونی هستید با اینکه استاتر بخاطر حال بدش یکم تند باهاتون حرف زد اما شما ح ...

یکم اعصابم خرد شده ایشالله ببخشه ایشون واقعا خیلی خانم با شخصیتی هستن

یکم اعصابم خرد شده ایشالله ببخشه ایشون واقعا خیلی خانم با شخصیتی هستن

بله من هم متوجه شدم حالتون بده. 

قصد ایشون هم فقط سر حال آوردن شما بود وگرنه دیگه مامانبزرگهامون هم فهمیدن پریود تابو نیست مونده تو مغز آقایون فرو بره  

استارتر چه امضای قشنگی داری

مرسییی