2777
2789
عنوان

ای یو ای با دکتر صراطی نوری تبریز

2009 بازدید | 17 پست

سلام دوستای تبریزی گل...کسی پیش دکتر صراطی نوری میره؟

من میخواستم باهاشون ای یو ای تعیین جنسیت کنم. دوتا دختر دارم پسر میخواستم گفتن کارشون خیلی خوب و دقیقه برای ای یو ای.

ای وی اف هم کردم ولی نتیجه نداد. ادامه ندادم دیگه

کسی رو دیدید باهاش نتیجه گرفته باشه؟

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

عزیزم دکترا همه داروهای مشابه میدن فرقی ندارن من خودم رفتم پیش دکتر حمدی دوشنبه وقت ای یو ای دارم شنیدم ایشونم دکتر خیلی خوبی هستن توکل بر خدا کن ان شاا... هرچی خیره برامون پیش بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دکترا همه داروهای مشابه میدن فرقی ندارن من خودم رفتم پیش دکتر حمدی دوشنبه وقت ای یو ای دارم شن ...

مرسی عزیزم..اره داروهاشون مشابهه مهم آزمایشگاهشونه به نظرم. دکتر حمدی کجا ای یو ای میکنن؟

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

عزیزم دکترا همه داروهای مشابه میدن فرقی ندارن من خودم رفتم پیش دکتر حمدی دوشنبه وقت ای یو ای دارم شن ...

انشالله نتیجه دلخواهتون رو میگیرید❤️🙏

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

‌نگین جون چند سالته ذخیره ات چنده؟کجا ای وی اف شدی که جواب نداد ،،میشه در مورد پروسه ای که رفتی ی کم ...

من ۳۳ سالمه عزیزم...تبریز انجام دادم. ذخیرم هم ۳ بود.

روز دوم پریود سونو شدم و برام دارو نوشتن 

روز ۷ پریود سونو شدم مجدد و دوباره دارو دادن

روز ۱۰ پریود سونوی آخرم بود که وقت تخمک کشی مشخص کردن

۳۶ ساعت قبل تخمک کشی آمپول آزادسازی زدم. روز تخمک کشی هم همسرم نمونه دادن. همون روز میگن چندتا تخمک کشیدن ولی ۴ ۵ روز بعد باید تماس بگیریم ببینیم چندتاشون جنین شدن.

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

سلام نگین جان عزیزم ای یو ای کردی شما؟ چه شد چه خبر؟من تبریز دکتر موسی پورو تعریفشو زیاد شنیدم شاید ...

سلام عزیزم..نه من ماه پیش با یدونه لتروزول فقط یه فولیکول داشتم اونم کوچیک بود🥲 حالا این ماه قراره روزی دوتا بخورم گفت اگه تو روز ۱۲ بالای ۱۹ باشه ای یو ای میکنم. 

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

وقتی فولیکول خوب نداشتی کاش بهت سینال افم میداد من با لتروزول و سینال اف فولی خوب داشتم

شما چندتا فولیکول با چه اندازه ای داشتید؟

این سری بهش میگم.

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰