2777
2789

ولی نمیشه نمیتونم میخوام مهربونی ام بزارم کنار اما نمیتونم 

بنظرتون چیکار کنم؟؟

یه چیزی شنیدم میگن ذات آدم تغییر نمیکنه 

یعنی مهربونی و اجتماعی بودن من تغییر نمیکنه؟ 

اینا ذاتی نیستن اکتسابی هستن و خصایص رفتاری تو ان

هر وقت بخوای میتوتی تغییرش بدی ولی اینکه بخوای قطع ارتباط کنی عقلانی نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان نمیدونم چیکار کنم

ساده بازی در نیاری کافیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم با همه مهربونی کردم ولی اشتباه کردم چندساله به هیچکدومشون محل نیکمم قطع ارتباط کردم تازه همشون باهام خوب شدن 

هرچی بد باشی و بیشتر ب خودت ارزش قائل باشه دوست خواهند داشت 

منم تغییر کردم 

با خیلیا قطع رابطه کردم 

دیگ هم نمی‌خوام جواب بدی با مهربونی و بخشش بدم هرکس هرکاری کرد بدترش بکنم 

خدایا درست همه تو رو دارن؛ ولی من فقط تو رو دارم ❤

عزیزم حق داری ولی بدون که امکانش نیست 

در ضمن ما نمتونیم ادما رو تغییر بدیم

پس خودمون باید تغیر کنیم 

ارتباطات باید محدود ودر صورت لزوم باشه 

فاصله ها رعایت بشه 

ودیگه اینکه از هیچکس نباید هیچ انتظاری داشته باشیم 

مثل محبت _قدر دانی جبران محبت 

ببین خدا هم بدون هیچ توقعی تواین دنیا به همه پاکان وگناه کاران وبیخدایان یکطرفه میبخشه

پس ما هم باید خداگونه باشیم یکطرفه ببخشیم ومهر بورزیم 

هر کس هم به غلط مارو قضاوت کرد وبما ازار رسوند مطمئننا مجازات میشه 

ما باید مراقب اعمال خودمون باشیم که به کسی ازار نرسونیم ودلی رو نشکنیم