2777
2789
عنوان

شمام اینجوری بودین?

278 بازدید | 19 پست

شمام از بچه‌های دانشگاه متنفر بودین?با عذاب می رفتین دانشگاه?تو خوابگاه زجر می کشیدین?

از همکلاسی هام متنفرم 

کمک

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

نه آخراش متنفر شدم فقط از رفتار بعضیا

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

دقیق مث خواهر منی

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا .الان هم دلتنگ دانشگاهم .به نظرم یه دوره ایه که دیگه هیچوقت نمیتونی تجربش کنی دیدتو نسبت به دانشگاه عوض کن و تا میتونی از دوران دانشجوییت لذت ببر

یعنی من اینقدر عاشق دانشگاه بودم که بعضی وقتها الکی میرفتیم سر یه کلاس مینشستیم و شروع میکردیم به مسخره بازی .

هیییییی یادش به خیر

*** الیس الله بکاف عبده***

اولين باري كه پامو گذاشتم تو دانشگاه تمام بدنم ميلرزيد به خصوص كه قرار بود از خانواده دور باشم ولي در واقع بهترين دوران زندگيم دانشگاه و خوابگاه بود دلم واسه اون روزا  تنگ شد

نه اصلا .الان هم دلتنگ دانشگاهم .به نظرم یه دوره ایه که دیگه هیچوقت نمیتونی تجربش کنی دیدتو نسبت به ...

شما حتما دور و بریات آدم حسابی بودن

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗