2777
2789
عنوان

تاپیک افغانی ها

661 بازدید | 17 پست

گفتن تو اون تاپیک که افغانی ها تو دمای کوره کاشی پزی کار میکنن و مردای سختی نکشیده و تحصیل کرده ما نمیتونن کار اونا رو انجام بدن پس افغانی خا باید بمونن

لارمه بگم که

همه تحصیل کرده نیستن

همه هم تو آسایش و رفاه نیستن

کارگرای خوزستانی و بوشهری و عسلویه رو ندیدی تو دمای ۶۰درجه دارن جون میدن

کدوم رفاه و آدمای سختی نکشیده ،کجان نشون ما بده.مردی که دو شیفت کار میکنه تا شکم خانوادشو سیر کنه راحت طلبن

یا اونایی که برا ساعتی ۲۰هزارتومن اضافه کاری میمونن؟

چرا خودتونو گول میزنین

یعنی افغانی نباشه کار ما لنگ میمونه ؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

افرین برای حرف حقت و صدالبت عنوان درست و مودبانه حرفت

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افغانی نباشه جوونای ما بیکار نمیمونن ک

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

جالبه دلشون به حال ایران میسوزه ولی به حال کشور خودشون نه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من اصلا طرفدار افغان نیستم اما دیدم کارایی که ایرانی تاب و تحمل انجامشو نداره افغان با ظرافت تمام اون کارو انجام میده 

اصولا کارگر افغان توی ساخت خونه و تشکیلات‌ خیلی عملکرد خوبی داره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ایناکاینا که طرفدارن خودشون افغانین

😐 عجب 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

چرا بمونه لنگ ما خودمون میتونیم الان کسای رومیشناسم ک بخاطر همین افغانیها بیکارشده 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
من اصلا طرفدار افغان نیستم اما دیدم کارایی که ایرانی تاب و تحمل انجامشو نداره افغان با ظرافت تمام او ...

ولی بعدش عقده هاشون رو با تجاوز و چاقو کشی خالی میکنن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
😐 عجب

دقیقا پرست میگه،تو همین چند روز چندنفرشون قسم میخوردن ایرانین،ولی بعد خودشونو لو دادن که افغانین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔