2777
2789
عنوان

از فرصت مجدد دادن به شوهرم پشیمونم

426 بازدید | 23 پست

من یه بار مهریه اجرا گذاشتم و مجدد برگشتم و همسرم بخاطر ندادن مهریه همه اموال و حسابا و جواز کسبش رو به نام مادر و خواهرش زده ماه پیش یهویی اخلاق همسرم عوض شد( خونه ای که زندگی میکنیم به نام منه)گفت مهریه ات رو ببخش تا تمام اموالم رو برگردونم خواهرم خیلی رئیس بازی درمیاره چون جواز کسبش به نام اونه..گفتم به من ربطی نداره خودت این کار رو کردی..به روی خودم چند روز نیوردم اخم و تخم میکرد..میگفت اصلا بیا جداشیم ..من ناخاسته یه نامه تو جیب لباسش دیدم که برا خانومی که براش کار میکنه نوشته بود که تو خوبی من کنارت خوشحالم تو میتونی زندگی منو سروسامون بدی و....اینو که دیدم فهمیدم قضیه چیه..سر اینکه مجدد بحث مهریه رو پیش میکشه باهاش قهر کردم اصلا شام و ناهار نمیپزم براش ..و اونم گفت پس منم خرج خونه رو دیگه نمیدم و دو ماهه که من ازش جدا میخابم چند باری فقط در حد آخر شب اومده معذرت خاهی که من بهش گفتم برو پیش همون که کنارش خوشحالی..خیلی جا خورد که من از کجا فهمیدم و اصلا ابراز پشیمونی نکرد...الان صب ساعت ۶ میره سرکار ۱۲ میاد ..مشخصه سرش یه جا گرمه...حالا هم فهمیدم خاهرش یه ماشین دو میلیاردی خریده با درامد کار شوهر من..

واقعا حالم از زندگیم داره به هم میخوره..خیلی ناراحتم که چرا مجدد برگشتم...الان تصمیم خودم اینه که شکایت کنم که همسرم خونه باید بگیره منم برا مخارج زندگیم میخام خونه ام رو اجاره بدم...

یا به نظرتون پرونده مهریه رو دنبال کنم؟؟؟

وای خدا به دادت برسههه

چقدر شوهرت عوضیههه

مگه اسیر اورده ، چقدر خواهرش و مادرش بد جنسن

پس حق تو چی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

وای خدا به دادت برسهههچقدر شوهرت عوضیهههمگه اسیر اورده ، چقدر خواهرش و مادرش بد جنسنپس حق تو چی

هیچی میگن خودش شاغله از وقت زندگی تو میره سرکار باید خودش خرجش رو بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی میگن خودش شاغله از وقت زندگی تو میره سرکار باید خودش خرجش رو بده

چقدر پست هستن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دختر شوهرت بکش سمت خودت..اون بدبخت اواره گذاشتی نمیدونه‌چیکار کنه پولش ک اونجوری میرع

از خونه هم ک دوره

از توام ک سرد شده 

میشه بگی باید چیکار کنه الان دقیقن

تو مهریتو یکبار اجرا گذاشتی طبیعی فعلا ترس داره

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خیلی بیشتر از این حرفا..تازه این شغل و درآمد رو از بابای من داره..این من رو میسوزونه

واقعا خیلی بهت داره ظلم میشه

شما خودت شاغل باشی ، با یه خیانتکار زندگی کنی ، بعد اینجور دست به یکی کنن ک اذیتت کنن

خیر نبینن ایشالله

دختر شوهرت بکش سمت خودت..اون بدبخت اواره گذاشتی نمیدونه‌چیکار کنه پولش ک اونجوری میرعاز خونه هم ک دو ...

خب چجوری بکشم سمت خودم وقتی درددل میکنه برا همکار خانومش و ابراز عشق میکنه..تا قبل این من چیزی کم نزاشتم براش...

بعدم آخرش میگه اصلا حاضرم خونوادم همه چیز رو بالا بکشن به تو چیزی نرسه..

برا قهرشم یه معذرت خاهی در حد یه شاخه گل خیلی زیاد بود

واقعا خیلی بهت داره ظلم میشهشما خودت شاغل باشی ، با یه خیانتکار زندگی کنی ، بعد اینجور دست به یکی کن ...

بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم..تمام سختیای اول زندگیش رو من کشیدم الان به درامد رسیده همه چیز شده برا اونا حتی تحریکش میکنن خرج زندگی رو هم نده

بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم..تمام سختیای اول زندگیش رو من کشیدم الان به درامد رسیده همه چیز شده برا ا ...

برو ثابت کن مهریتو ازش بگیر

نزار اب خوش از گلوش پتیین بره

برو ثابت کن مهریتو ازش بگیرنزار اب خوش از گلوش پتیین بره

میخام به خودش و خونوادش بفهمونم خرج خونه با کیه...و خونه ای که شب میاد توش میخابه مال منه و خودش باید خونه بگیره..

اصلا دل رحمی به آدما نیومده..بعد که فهمیدن و وسیله جابه جا کرد میگم حالا دلم نمیخاد باهات زندگی کنم

میخام به خودش و خونوادش بفهمونم خرج خونه با کیه...و خونه ای که شب میاد توش میخابه مال منه و خودش بای ...

دقیقا

انگار خوانوادت شمارو از سر راه اوردن

ماهم عروس داریم ، بخدا اتقد هوای عروس هامونو داریم ، حتی وقتی مقصر هستن هیچوقت شوهراشونو شیر نمیکنیم

خب چجوری بکشم سمت خودم وقتی درددل میکنه برا همکار خانومش و ابراز عشق میکنه..تا قبل این من چیزی کم نز ...

حیات خلوت براش درست کردی تا درد دل کنه 

چیزی کم نذاشتی شامل خیلی چیزا میشه  مطمعنی واقعن چیزی کم نذاشتی 

کاملا مشخص داره از حرصش میگه خانوادم همچیو بالا بکش بتو چیزی نرسه

تو از اونی اونم از تو اگه قرار باشه به جایی برسید یا خودتون صفر کنید هر دو دچارش میشید ..تر خشک با هم‌میسوزن

هر دو باید باهم‌زندگیو مدیرت کنید موفقیت هر کدوم شامل حال اون یکیم‌میشه

اکثر مردا عذر خواهی نمیکنن با عمل از بین حرفاشون کامل مشخص میشه

خونه رو براش یه محیط پر از ارامش درست کن یه محیط امن

طرف شیش میره ۱۲ میاد اصلن بگیم کارش سخته خب

۱۲ میاد با چی رو به رو میشه

دوتا جای جدا انداخته 

میدونم مقصر  همسرته ولی عقل تو بیشتر از اونه درک تو بیشتر از اونه بر همین از تو توقع بیشتر هست تو حفظ زندگی 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

دقیقاانگار خوانوادت شمارو از سر راه اوردنماهم عروس داریم ، بخدا اتقد هوای عروس هامونو داریم ، حتی وق ...

اینا فقط به پول فکر میکنند...ذره ای انسانیت در وجودشون نیست دلشون میخاد زودتر زندگیمون خراب شه از اینکه دوباره برگشتم ناراحت بودن..ولی من همش میگم شوهرم مقصره..تا اون نخاد کسی نمیتونه دخالت کنه

اینا فقط به پول فکر میکنند...ذره ای انسانیت در وجودشون نیست دلشون میخاد زودتر زندگیمون خراب شه از ای ...

اون ک بله

قطعا شولرت مقصره

ولی جقدر نمک نشناسن

طرف شاغل بیاد بشه زن یه مرد بجا اینکه بیشتر هواشو داشته باشن ک سرکار میره نمیتونه پرو پرو بیاد اموال پسره هم بگیره

خاک تو سرشون

فقط تا جایی ک میتونی ازشون همه چیو بگیر