2777
2789
عنوان

قرص بوپروپیون کسی تالا مصرف کرده

2972 بازدید | 12 پست

قرص بوپروپیون ۱۵۰ 

شیش روزه دارم میخورم چهار روز اول گفت نصف بخور بعد ۴ روز کامل برای افسردگی دکتر برام داده 

از وقتی کامل میخورم حالمو خیلی بد میکنه معدم ی حالیه گشنمه ولی هیچی دلم نمیحاد همش خوابم میاد و حال ندارم 

کسی تالا تجربه داشته از این دارو؟ شماهم اینجوری می‌شدین؟ ایا بهدش عادت میکنم؟ نمیدونم همون نصفه بخورم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهولی طبق تجربه ای که دارم یک هفته همین‌ یکدونه کامل رو ادامه بده اگه همچنان خیلی اذیت بودی به پزشک ...

شما هم صبحا بعد صبحونه میخورین این قرصو؟

من اخه میلم ب صبحونه نمیکشه ی لقمه میخورم بعد این قرصو 

حس میکنم چون معدم پر نیست اینجوری میشم

دکتر بهم گفت بعد صبحونه باید بخوری

شما هم صبحا بعد صبحونه میخورین این قرصو؟من اخه میلم ب صبحونه نمیکشه ی لقمه میخورم بعد این قرصو حس می ...

اره یکی بعد از صبحانه یکی هم شب 

اره ممکنه بخاطر این باشه من صبحانه رو همیشه مفصل میخورم 

اره یکی بعد از صبحانه یکی هم شب اره ممکنه بخاطر این باشه من صبحانه رو همیشه مفصل میخورم

ممرسی عزیزم 

ی سوال دیگه شماهم برا افسردگی مصرف میکنید؟ تو این دو هفته حالتون بهتره؟ تغیری حس کردین؟

ممرسی عزیزم ی سوال دیگه شماهم برا افسردگی مصرف میکنید؟ تو این دو هفته حالتون بهتره؟ تغیری حس کردین؟

اختلال دو قطبی دارم ولی خب اره برای دوره های افسردگی استفاده میکنم

فعلا که تاثیر گذار بوده