ابمیوه_پرتقالی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 292 عنوان قرص بوپروپیون کسی تالا مصرف کرده 2972 بازدید | 12 پست قرص بوپروپیون ۱۵۰ شیش روزه دارم میخورم چهار روز اول گفت نصف بخور بعد ۴ روز کامل برای افسردگی دکتر برام داده از وقتی کامل میخورم حالمو خیلی بد میکنه معدم ی حالیه گشنمه ولی هیچی دلم نمیحاد همش خوابم میاد و حال ندارم کسی تالا تجربه داشته از این دارو؟ شماهم اینجوری میشدین؟ ایا بهدش عادت میکنم؟ نمیدونم همون نصفه بخورم یا نه 1403/05/21 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17648 من حدودا دو هفته س استفاده میکنم از همون اول کامل میخوردم این حالت شما رو همنداشتم
النازسابق عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 7881 ولبان ؟ من ۷۵ میخورم روزی دوبار . نه اینجوری نمیشم . خدایا شکرت❤
ابمیوه_پرتقالی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 292 من حدودا دو هفته س استفاده میکنم از همون اول کامل میخوردم این حالت شما رو همنداشتم جدی ؟ شماهم همین ۱۵۰ مصرف میکنید؟
ابمیوه_پرتقالی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 292 ولبان ؟ من ۷۵ میخورم روزی دوبار . نه اینجوری نمیشم . ارهآخه نمیدونم نزدیک پریودیمم هست از این قرصس یا مال اون
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17648 جدی ؟ شماهم همین ۱۵۰ مصرف میکنید؟ بلهولی طبق تجربه ای که دارم یک هفته همین یکدونه کامل رو ادامه بده اگه همچنان خیلی اذیت بودی به پزشکت بگو
ابمیوه_پرتقالی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 292 ارهآخه نمیدونم نزدیک پریودیمم هست از این قرصس یا مال اون ولی از وقتی قرصه رو خوردم اینا سراغم اومده نمیدونم
ابمیوه_پرتقالی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 292 بلهولی طبق تجربه ای که دارم یک هفته همین یکدونه کامل رو ادامه بده اگه همچنان خیلی اذیت بودی به پزشک ... خیلی ممنونم❤️❤️
ابمیوه_پرتقالی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 292 بلهولی طبق تجربه ای که دارم یک هفته همین یکدونه کامل رو ادامه بده اگه همچنان خیلی اذیت بودی به پزشک ... شما هم صبحا بعد صبحونه میخورین این قرصو؟من اخه میلم ب صبحونه نمیکشه ی لقمه میخورم بعد این قرصو حس میکنم چون معدم پر نیست اینجوری میشمدکتر بهم گفت بعد صبحونه باید بخوری
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17648 شما هم صبحا بعد صبحونه میخورین این قرصو؟من اخه میلم ب صبحونه نمیکشه ی لقمه میخورم بعد این قرصو حس می ... اره یکی بعد از صبحانه یکی هم شب اره ممکنه بخاطر این باشه من صبحانه رو همیشه مفصل میخورم
ابمیوه_پرتقالی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 292 اره یکی بعد از صبحانه یکی هم شب اره ممکنه بخاطر این باشه من صبحانه رو همیشه مفصل میخورم ممرسی عزیزم ی سوال دیگه شماهم برا افسردگی مصرف میکنید؟ تو این دو هفته حالتون بهتره؟ تغیری حس کردین؟
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17648 ممرسی عزیزم ی سوال دیگه شماهم برا افسردگی مصرف میکنید؟ تو این دو هفته حالتون بهتره؟ تغیری حس کردین؟ اختلال دو قطبی دارم ولی خب اره برای دوره های افسردگی استفاده میکنمفعلا که تاثیر گذار بوده
ابمیوه_پرتقالی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 292 اختلال دو قطبی دارم ولی خب اره برای دوره های افسردگی استفاده میکنمفعلا که تاثیر گذار بوده ایشالا ک روز به روز بهتر بشیم❤️