2777
2789
عنوان

شماهم برقاتون میره

77 بازدید | 8 پست

من تهران هستم امروز سومین رو یه ک برق میره و هربار چند ساااعت 

پدرمون درمیاد تو گرما هلاک شدیم

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

خوزستانم 

نه خیلی وقته نرفته براما 

ولی محل کار همسرم دوسه روز پیش یکساعتی نداشتن برق

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خوزستانم نه خیلی وقته نرفته براما ولی محل کار همسرم دوسه روز پیش یکساعتی نداشتن برق

خوزستان خیلس گرمتر از تهرانه احتمالا واسه همون برقای شمارو نمیبرن 

دور از جون ذوب میشبن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوزستان خیلس گرمتر از تهرانه احتمالا واسه همون برقای شمارو نمیبرن دور از جون ذوب میشبن

ما وقتی برق میره اب هم نداریم چون همش با پمپ کار میکنه ک اب بیاد 

تو خونه ک هیچ بیرونم نمیشه رف 

ولی عزیزم بخدا تهرانم هواش خیلی گرمه دیگ نزدیک برسه ب خوزستان 

فقط همون تو سایه یکم بهتره

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
ما وقتی برق میره اب هم نداریم چون همش با پمپ کار میکنه ک اب بیاد تو خونه ک هیچ بیرونم نمیشه رف ولی ع ...

ماهم دقیقا آبمون قطع شده

برنج نتونستم درست بشورم

تهران هم چندوقت پیش دماسنج ۵۰ درجه نشون داد 

واقعا گرمه واقعاااا

دیروز برق مون تو دو مرحله رفت نزدیک ۵ ساعت برق نداشتیم اونم از ساعت ۱۲ تا ۵ غروب . امروز دیگه نمیدون ...

ماهم دیروز‌مهمون داشتیم 

یه دفه رفت مثلا نیم ساعت بعد اومد

بعدش رفت چنددد ساعت طول کشید تا بیاد

همه هلاک شدن از کرما 

امروزم دوباره رفته تا الان شده نزدیک بکساعت

خدا ازشون نکذره