2777
2789
عنوان

با شوهر گاو چطور برخورد میکنید

497 بازدید | 21 پست

خیلی بی منطق و پرو و پرتوقع من انقدر حرص میخورم و جیغ و داد ک دچار حمله قلبی شدم و تو صورتم خط افتاده اونم سر ۴ ماه

کساییکه تو این شرایط بودن راه حل بدین چکار کنم ک انقدر اسیب نبینم ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اونجایی که من انسانم هم نشینی با گاو رو نمیپسندم .

بهتره برید پیش مشاور و کمک بگیرید( حتما ، حتما همسرتون رو با خودتون ببرید و راضیش کنید)

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه متر پارچه قرمز بخر یجا قایم کن، هروقت گاو بازی دراورد بیار بگیر جلوش هی تکون بده بگو یالا حیوان بدو ببینم.

اگه ادم باشه و شعور وغرور و شخصیتش واسش مهم باشه متنبه‌ میشه ودرست رفتار میکنه. بگو من زبان انسان بلدم نمیدونستم باید با زبان حیوانات باتو حرف بزنم تا بفهمی خوب زبون بسته زودتر میگفتی نه‌خودتو عذاب میدادی نه منو😏

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
بیخیال باش خواهر منم اولا حرص میخوردم فایده ای نداشت الان به ی طرفم گرفتم آروم آرومم حتی مواقعی ک شو ...

چطور به این مرحله رسیدی ؟ چی فکر کردی ک به این بی تفاوتی رسیدی ؟ چطور با خودت کنار اومدی ؟ 

مرد برای حرص دادن آفریده شده اصن😂🥲

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه متر پارچه قرمز بخر یجا قایم کن، هروقت گاو بازی دراورد بیار بگیر جلوش هی تکون بده بگو یالا حیوان ب ...

عزیزمم با بدتر از اینام درست نشده 

یعنی تا اشکم درنیاد و به مرگ نرسم ول نمیکنه مغزمو میجوعه

فقط بی اهمیتی منم اوایل داشتم سکته میکردم از دست شوهرم الان اصلا اهمیت نمیدم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چطور به این مرحله رسیدی ؟ چی فکر کردی ک به این بی تفاوتی رسیدی ؟ چطور با خودت کنار اومدی ؟

فهمیدم که من نمیتونم کسیو تغییر بدم ماها میتونیم خودمون رو تغییر بدیم نه بقیه رو پس اون تمرکز رو بزار روی خودت  چون نمیشه ی گاو رو تربیت کرد اون سالها با اون اخلاق و رفتار زندگی کرده و سالها طول میکشه تغییر کنه اونم اگر خودش بخاد

پس حرص خوردن من چ فایده ای داره وقتی با حرص خوردن خودمو پیر میکنم روحیم از دست میدم خوشحالیم از دست میدم کلی بیماری و مریضی از استرس و حرص خوردن ناراحتی به وجود میاد 

چرا به خودم آسیب بزنم مگه چه اتفاقی افتاده مگه تهش چی میشه هیچی 

اگر اینجوری باشی

خودش یواش یواش میبینه ک برات مهم نیست و بهتر میشه

عزیزمم با بدتر از اینام درست نشده یعنی تا اشکم درنیاد و به مرگ نرسم ول نمیکنه مغزمو میجوعه

بیخود کرده. با مشاوره درست وحسابی مشورت کن ببینه اون چی میگه. ببرش روانپزشک اگه لازم داره

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
فهمیدم که من نمیتونم کسیو تغییر بدم ماها میتونیم خودمون رو تغییر بدیم نه بقیه رو پس اون تمرکز رو بزا ...

با پریویی میگه دیدی برات عادی شده ؟ 

مثلا وقتی فحش پدر و مادر بهم میداد واکنش تند نشون نمیدادم جلو مادرش هم بهم گفت ! 

بعد اون نابود شدم تعهد گرفتم امضا و اثر انگشت 

بهم حق طلاق داد و ... ولی باز بین خودمون تکرار کرد 

الان ک قلب درد گرفتم فعلا دهن کثیفشو باز نکرده ولی بازم حرفای ازار دهنده میگه مثلا دنبال بهونم از خونم پرتت کنم بیرون و ....

کلا خیلی اذیتم 

کاش شاغل و مستقل بودم جدا میشدم 

با پریویی میگه دیدی برات عادی شده ؟ مثلا وقتی فحش پدر و مادر بهم میداد واکنش تند نشون نمیدادم جلو ما ...

خب عزیزم به نظرم وضعیت همسر شما خیلی حاد هست شرایط بسنج جدا شو چون آخرش پشیمون میشی از اینکه عمرت به هدر رفته