2777
2789
عنوان

دیشب روم‌چاقو‌کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 31 پست
خیلی زد من بینیمو‌عمل کردم چندبار محکم‌ژد‌تو‌بینیم مهریه ام۱۱۴تاس نه اگ‌میخاس جدا زندگی کنه پاشو‌این ...

وحشی..باهم برین پایین.چرا تنهاش میذاری..مادرا پسراشونو خیلی شیر میکنن هرچقدرم طرفت خوب باشه باز تو عروسشی و زیر گوش شوهرت پچ پچ میکنه

افرین ک کوتاه نمیای از حقت ... محکم باش ... برو پیش یه مشاور درست حسابی ...نه از این مذهبیا ک میگن تو سری خور شوهرت باش دور از جونت .... ببین مشاور چی میگه ...اگه درست نشد ک جدا شو 

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرایی که آتیش بیار معرکه ان و نقش بازی میکنن جلو پسرشونخدا بزنه علیل و ذلیل شون کنه

دقیقا درست میگی ماازیکی ازفامیل شوهرام پول میخواستیم نمیداد ولا خاندانن اینجوریین پولوپس نمیدن مادرشوهرم ک کلا ماپول ازکسی میخوایم میگیره براخودش بگذریم بعد من ب مادرشوهرم گفتم ک مامان ماازفلانی فلان قدرپول میخوایم شوهرم روش نمیشه بگ بی زحمت توبهش بگو اگ داره بده ولی ب شوهرم نگو من بهت گفتم ازجانب خودت بگو گفت باشه فرداش زنگ زده شوهرم مامان جان من پیش فلانیم شماره کارت بده بگم پولتوبزنه شوهرمم رودرواسی داره گفت ولش کن قابلدارنیست بعدمادرشوهرم گفته زنت بهم گفته برو پولوبگیر لازم داریم ینی عفریتس عفریته خداروشکرشوهرم طرفش نیست وگرنه بدبخت بودم

وحشی..باهم برین پایین.چرا تنهاش میذاری..مادرا پسراشونو خیلی شیر میکنن هرچقدرم طرفت خوب باشه باز تو ع ...

الهی مردنشو‌خودم ببینم‌جون دادن مادرشو‌ببینم‌یک‌عفریته ب تمام معناس کاش بجای مادرش خودش میمرد

خیلی زد من بینیمو‌عمل کردم چندبار محکم‌ژد‌تو‌بینیم مهریه ام۱۱۴تاس نه اگ‌میخاس جدا زندگی کنه پاشو‌این ...

ببین من خودم خیلی زن بسازیم اما مورد تورو میگم فقط جدا شو 

زندگی مجردی خیلی شرف داره ب این ک ب پای یه بچه ننه بسوزی

شوهرت هنوز بلوغ ازدواجو نداشته و نباید زن میگرفته 

چندسالته و اون چندسالشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دقیقا درست میگی ماازیکی ازفامیل شوهرام پول میخواستیم نمیداد ولا خاندانن اینجوریین پولوپس نمیدن مادرش ...

چه احمقیه 

خداتو شکر کن طرفش نیست 

شوهر من یککک کلمه اسم مادرشو بیاری 

خ.نه زندگی و منو باهم ب اتیش میکشه

انگار فقط مادر این زاییده و زحمت کشیده 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چه احمقیه خداتو شکر کن طرفش نیست شوهر من یککک کلمه اسم مادرشو بیاری خ.نه زندگی و منو باهم ب اتیش میک ...

خیلی بیشوره ببین ما عقدبودیم طلامو دزدید سرویس بدل داد کادوهاروبرداشت بعدشوهرم براباباش کارمیکردبعدیه سال ک عقدبودیم بیرونش کردن بدون هزارتومان پول شوهرمن اول طرف ننش بود بعد ک دیداینجوریه زمدگیمو ازصفرتویه اتاق ساختم دیگ شناختشون خداشاهده فقط ازمون پول میکنن هیچ وقت یه محبت ازشون ندیدم بعدک دیده شوهرم طرف منه ب هرنحوی میخواد دعواراه بندازه بکشش طرف خودش بعدمادرشوهرم اهل دعاوجادوعه ینی میادخونم میره بقران باشوهرم قبلش هیچ بحثی ندارما بعدش دعوامون میشه خداازهیچ کدومشون نگذره بجون بچه هام قسم اگ دروغ بگم اونروز فامیلشون میگفت چ عروس قشنگی داری میگفت چ فایده عقل نداره حاضرجوابم هست فک کن توجمع گفت درصورتی ک بدی هایی ک بمن کرد هرکی دیگ بودجواب سلامشم نمیدادبازمن کوتاه اومدم اخرشم این

خیلی بیشوره ببین ما عقدبودیم طلامو دزدید سرویس بدل داد کادوهاروبرداشت بعدشوهرم براباباش کارمیکردبعدی ...

ولش کن محلش نده آدم حسابش نکن 

ب این مدل آدما احترام بزاری بدتر دور ورمیدارن

فققط بی محلی . توم گاها مسخرش کن بزن تو برجکش 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
ولش کن محلش نده آدم حسابش نکن ب این مدل آدما احترام بزاری بدتر دور ورمیدارنفققط بی محلی . توم گاها م ...

اره ب خدا درست میگی ممنونم دوست خوبم ک وقت گذاشتی دلم ازش خیلی پره خواستم یکم سبک شم