2777
2789

بعضیا ی سوالایی میپرسن ک آدم شک می‌کنه آخه دختر خوب من برینم تو عاشقی ک دخترا هرچی میکشن از همین دل صاب مردس بابا مردا اصلا احساسات حالیشونه آخه ی ماه اول خیلی رویایی باهات رفتار کنه بعدش میشه ی سگ پاچه گیر 

حوصله دردسر داری اخه

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آقا هستم میشه بگی چند سالتونه هرکدوم و چرا اعتماد نداری؟‌ چجوری آشنا شدید . بگو تا راهنمایی کنم

۲۲ سالم چندبار بهم دروغ گفته تا منو ناراحت نکنه به قول خودش ...منم حس میکنم هرچی میگه دروغه

۲۲ سالم چندبار بهم دروغ گفته تا منو ناراحت نکنه به قول خودش ...منم حس میکنم هرچی میگه دروغه

سنت کمه فعلا از فکر ازدواج بیا بیرون . اینم چون عادت داره به دروغ بازم بهت دروغ میگه وقتی هم از همین الان اعتماد نداشته باشی بعد از ازدواج خیلی برات سخته با کسی که اعتماد نداری زندگی کنی

سنت کمه فعلا از فکر ازدواج بیا بیرون . اینم چون عادت داره به دروغ بازم بهت دروغ میگه وقتی هم از همین ...

اخه مشکل همین جاس حسی ک به اون دارم به هیچکسی ندارم  بعد از دروغاش خستم دلمو زده 

عشق یه چیز غریزیه ربطی نداره

چرا اتفاقا خیلی ربط داره عشق یه احساس جدا گونه نسبت به بقیه احساسات نیست یه مجموعه دست به دست هم میدن و عشق رو میسازن 

مثل محبت مراقبت اعتماد مهربانی اینا عشق رو به وجود میارن اگه هر کدوم از این عوامل نباشن مغز مانع میشه به تدریج عشق از بین میره 

اونی که شما میگی احتمالا یه وابستگی شدید عاطفی زودگذره💕

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

چرا اتفاقا خیلی ربط داره عشق یه احساس جدا گونه نسبت به بقیه احساسات نیست یه مجموعه دست به دست هم مید ...

عزبزجان عاشق شدن یا نشدن دست ما نیست یه چیز ناخودآگاهه تهش با عقل بتونی سرکوبش کنی که به وصلت نینحامه یا رپابطت با جنس مخالف رو محدود کنی ولی نمیتونی جلوی خوشآمد رو بگیری