2777
2789

دیشب اومدن اینجا 

شوهرم الان میره بیرون منم ساعت یازده باید برم دانشگا

خواهرشوهرم  هنوز خوابیده  پسرشم کوچک اینجا 

چکارکنم برم تنهاش بزارم توخونم ؟

خیلی حسودی منومیکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی برو توو آشپرخونه سر و صدا کن خودتو بزن به در و دیوار این چیو بردار اون چیو خودش بیدار میشه  

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
خابش سنگینه عرکاری کردم نشد

بگوو خو هوی قطبی من دارم میرم بیرون بالشی چیزی لازم نداری بگیرم واست  

حالا اگه خواستی یکم سانسور کن

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            

بیدارش کن بگو میخام صبونت بدم دارم میرم دانشگاه ...بعد بگو میری یا اینکه میخای بمونی به مادرم یا خواهرم بگم بیان اینجا ... بذار بفهمه قرار نیست تو خونتون تنها باشه تا جمع کنه بره ... اگه گفت نه به کسی زحمت نده بگو بالاخره مهمون زحمت داره دیگه تا خجالت بکشه

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ