2777
2789
عنوان

همونم‌که شوهرم زندانیم کرده و دودلم واسه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناهامون شرایط مشابه شمارو داشت 

تحمل کرد

موند

سختی کشید بخاطر دخترش ولی دید دیگه نمیتونه جوونیش داره میره شوهره نمیزاش زنش تا حیاط بره بعد خودش زن صیغه میکرد جداشد نتونس دیگه تحمل کنه

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
حتماااا ی جوری یواشکی برو خواهراشم گ..ه میخورن پرش کنن

۵ تا خواهر داره ودوتا دختر خواهر که همسن منن هرروز زنگ میزنن که دایی به حرف زنت نکن خوشی زده زیر دلش رفتن جای وکیل پرسیدن گفتن ۴ تا شاهد مرد میخواد زنت نداره

میخوام این دفعه به دکتر ثابت بشه این آقا مشکل داره این جوری برم ثابت میشه به احتمال زیاد میاد مطب سر ...

ن بابااا چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی .

وقتی گفته نامه میده دیگ دنبال چی هستی .

اگ بتونی زنگ بزنی خوبه .

اگرم میدونی پرینت مکالمه میگیره. 

ببین منشی ش تلگرام یا چیزی نداره ویس بفرس بهش بگو شماره دکتر بده براش پیام‌بفرستی یاوخودش بفرسته

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

چه قدر خودمو دیدم منم یک دختر دارم

یوقتا طلاق بهترین و اسون تزین راه برا خلاص شدن از یه ادم داغونه

با خانواده ت صحبت کن درکت کنن بعد برو دنبال درس و دانشگاه ب موقعیت اجتماعی خوبی برس با یه ادم نرمال ازدواج کن

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
اگه خانوادت پشتت نیستن تصمیم داری کجا میخوای بری؟

من کاردانی آموزش ابتدایی دارم ترم دوم کارشناسی بودم که شوهرم دیگه نذاشت برم الان تو یک‌ پیش دبستانی کار پیدا کردم از اول مهر هم میرم دوباره خوابگاه و دانشگاه 

یکی از اشناهامون شرایط مشابه شمارو داشت تحمل کردموندسختی کشید بخاطر دخترش ولی دید دیگه نمیتونه جوونی ...

چقد امضات خوبه

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊