2777
2789
عنوان

همونم‌که شوهرم زندانیم کرده و دودلم واسه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابااا چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی .وقتی گفته نامه میده دیگ دنبال چی هستی .اگ بتونی زنگ بزنی خوبه ...

پریخت تماس و میگیره اجازه نصب هیچ چیز تو گوشیم حتی دیوار هم ندارم تلگرام و اینا ندارم بعد گفت باید یک جلسه بیای ببینم تاثیری دارو ها داشته روش یا نه وگرنه الکی نامه نمیده دکتر مال دادگستریه

یوقتا طلاق بهترین و اسون تزین راه برا خلاص شدن از یه ادم داغونهبا خانواده ت صحبت کن درکت کنن بعد برو ...

برام دعا کن پام سفت بشه بره جلو همش میترسم انقدر دعا و اینا برام گرفتن  و به خوردم دادن دلم داره میترکه ولی دلم کنده نمیشه

من کاردانی آموزش ابتدایی دارم ترم دوم کارشناسی بودم که شوهرم دیگه نذاشت برم الان تو یک‌ پیش دبستانی ...

افرین حالا شد پس قشنگ پلن داری و برنامه ریزی درست کردی گفتم یهو خدای نکرده بی گدار به اب نزنی از لین شوهر هم هرچه زودتر فرار کنی بهتره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

افرین حالا شد پس قشنگ پلن داری و برنامه ریزی درست کردی گفتم یهو خدای نکرده بی گدار به اب نزنی از لین ...

اگه باز خانوادم نگن آبرومون و میبری واین حرفا ولی میخوام به حرف هیچ کس گوش نکنم بسه بسه نه بسه ۸ سال بسه

اگه باز خانوادم نگن آبرومون و میبری واین حرفا ولی میخوام به حرف هیچ کس گوش نکنم بسه بسه نه بسه ۸ سال ...

یه دور توتاپیک هات زدم خانوادتم مثل اینن که 

مواظب باش توروخدا اگه جدا شدی دیگه از جماعت مردسالار فرار کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

برام دعا کن پام سفت بشه بره جلو همش میترسم انقدر دعا و اینا برام گرفتن و به خوردم دادن دلم داره میت ...

ببین جدایی سخت تیس ماها سختش میکنیم یه ادمیرو گنده میکنیم هی چیش خودمون میگیم دوسش داریم تو ذهنمون اینجوری جا میگیرع ک اون خدای ماست ولی اینجور نیس

تو یه مدت مثلا سه چار شب موقع خواب صدای چکه کردن شیر اب رو میشنوی اوایل سخته برات ولی جن روز ک بگذره کم کم عادت میکنی اما شیر اب رو ک درست میکنی چکه نمیکنه دیگه شبای بعد تازه با خودت میگی وای جه ارامشی نصیبم شد 

حالا شمام حدا بشی اوایل سخته اما بعدا میفهمی عجب ارامشی بهت برگشته

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

دعا میکنم انشاالله هرچی که خیره پیس بیاد برات

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰