2777
2789
عنوان

لطفا بیاید حالم خیلی بده

130 بازدید | 5 پست

بچه ها من ده ساله ازدواج کردم متاسفانه تو بچگی تصمیم گرفتم چوب این تصمیم رو هم زیاد خوردم تو این ده سال،همسرم خیلی زیاد دم دمی هست اخلاقش یعنی همیشه تو این ده سال دعوا بی مورد میندازه به محض اینکه اوضاع شلوغ میشه کنار میکشه آروم میشه انگار اتفاقی نیوفتاده تازه شاید بگه چقدر تو عصبی هستی...تو این ده سال من هر بار تصمیم به بچه دار شدن گرفتم راستش ترسیدم جدا شم بچم آواره شه این وسط...سه سال پیش ی بارداری داشتم که سقط شد انقدر بعد اون بارداری زخم زبون زد ک باز ی سال بعدش من ترسیدم اقدام کنم چون میترسیدم باز سقط شه این منو اذیت کنه.راستش علت این همه تحمل من هم این بود که من یه نامزدی ناموفق داشتم قبل ازدواجم هم هنوز مستقل نبودم هم اینکه وقتی خوب میشد اخلاقش ی دونه بود اصلا مهربون دست و دلباز...یه سالی میشه که اقدام کردیم واسه بارداری من مشکل اندومتریوز واسم پیش اومده و ایشون اسپرمشون کیفیت خوبی داره الان که پا تو درمان گذاشتم من شروع میکنه به بهونه گیری اصلا همکاری نمیکنه واسه اقدام دقیقا تو تایم تخمک گذاری من قهر میکنه بیخودی میگه من مشکل ندارم بهت هم اثبات کردم،آلام بعد ده سال با وجود اینکه حس میکنم خیلی ضربه بزرگی تو این زندگی خوردم دارم به جدایی فکر میکنم خیلی جدی

سلام داخل یه تاپیک که راجب خیانت و طلاق بود نظرتون رو خوندم 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده ، حالم واقعا داغون بود  

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام داخل یه تاپیک که راجب خیانت و طلاق بود نظرتون رو خوندم منم مشکل شما رو داشتم خیلی بده ، حالم وا ...

مممنونم عزیزم...ولی حاذق ترین تراپیستا بصورت غیرمستقیم گفتن جدایی بهترین راه حل واسه من!ولی من باز دارم میجنگم

[QUOTE=376447256]مممنونم عزیزم...ولی حاذق ترین تراپیستا بصورت غیرمستقیم گفتن جدایی بهترین راه حل واسه من!ولی من باز د ...[/QUOTE

که این طور ان شا الله که بهترین اتفاق براتون بیفته