2777
2789

و اینکه چطوری پس انداز میکنید ک هم صاحبخونه بشید یه روزی هم سال بعدش بتونید پیش زیاد کنید اگ صاحبخونه بخواد؟

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته ولی همیشه قرعه کشی خونگی مپباید نوشت برای پول پیش سال آینده. طلا هم شکسته هر چقدر در توان ...

منم هم قرعه هم طلا حتی شده یک گرم دس دو

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
آفرین عزیزم بعد من اینجا فهمیدم سکه پارسیان ۱ گرمی هم خیلی خوبه خریدش

من سکه پارسیان نمیخرم طلا دس دو با سود ۴ درصد میخرم

من سکه پارسیان نمیخرم طلا دس دو با سود ۴ درصد میخرم

خب منم همون اشتباه رو میکردم شما الان ۱ گرم طلای بدون اجرت رو ۴ درصد بخری گرمی ۲۰۰ هزار تومن اجرت میدی همون ۴ درصد 

ولی وقتی سکه پارسیان ۱ گرمی بخری مصلا الان طلا گرمی ۳۵۰۰ هستش 

شما اون سکه رو میخری ۳۶۰۰ فقط پول یه پک میدی ۱۰۰ تومن 

خب منم همون اشتباه رو میکردم شما الان ۱ گرم طلای بدون اجرت رو ۴ درصد بخری گرمی ۲۰۰ هزار تومن اجرت می ...

پس سکه پارسیان هم امتحان میکنم. ممنون