2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۵ ساله ازدواج کردم اطرافیان اصرار داشتن بچه بیاریم خطر داره و این حرفا 

ولی همسرم گفت تا آیندش تضمین نباشه نمیاریم الان  دوماهه اقدامم نشده و خیلی نگرانم به منم بگید

هركاري بگي كردما از گرم كردن و رحم و قرص تقويتي و ايناولي براي من يك سال و نيم طول كشيد

من شوهرم خیلی خیلی بچه دوست داره همش به بچه های فامیل توجه میکنه خانوادشم همش میگن چرا بچه نمیارین یک ساله تو اقدامیم😥

دکتر اینبار برایم نم باران بنویس .. دو سه شب پرسه زدن توی خیابان بنویس ... 

تنها راهش اینه 

بیخیال بارداری شو 

فقط به قصد لذت رابطه داشته باشید 

جلوگیری هم کلا نکنید 

همین

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من شوهرم خیلی خیلی بچه دوست داره همش به بچه های فامیل توجه میکنه خانوادشم همش میگن چرا بچه نمیارین ی ...

منم مثل شما بودم..پريود فرق العاده منظم هر ٢٨روز ٨ صبح پريود ميشدم

رفتم پيش يه دكتر خيلي خوب گفت تنبلي تخمدان داري بدون علائم باليني..

منم مشکلی ندارم همه کار کردم یک سال نمیشه دیگه نمیدونم چکار کنم

🥺منم 

خیلی نگرانم

تنها راهش اینه بیخیال بارداری شو فقط به قصد لذت رابطه داشته باشید جلوگیری هم کلا نکنید همین

اره بعضی ها هم میگن بخاطر استرسته ک باردار نمیشی

منم ۵ ساله ازدواج کردم اطرافیان اصرار داشتن بچه بیاریم خطر داره و این حرفا ولی همسرم گفت تا آیندش ت ...

همش دوماه من بچه سومم هفت ماهه اقدامم دیروز بی بی مثبت شده الان رفتم آزمایش بتا دادم دعا کنین مثل دفعه های قبل مثبت کاذب نبوده باشه

منم ۵ساله باردارنمیشم ۵سالم پیشگیری کردم دیگه به خودم زمان نمیدم بایدبرم آی وی اف خیلی کاراکردم نشد. ...

من سه ساله ازدواج کردم ی ساله تو اقدامم ولی هنوز باردار نشدم رفتم دکتر مشکلی هم ندارم ولی استرسم خیلی زیاده

همش دوماه من بچه سومم هفت ماهه اقدامم دیروز بی بی مثبت شده الان رفتم آزمایش بتا دادم دعا کنین مثل دف ...

خاروشکر عزیزم انشاالله که باردارید 😍😍🙏🙏 

منم دلم چندتا بچه میخواد همسرم میگه فقط یکی 

انشاالله بعدها ببینه بچه شیرینه نظرش عوض شه 😘

من سه ساله ازدواج کردم ی ساله تو اقدامم ولی هنوز باردار نشدم رفتم دکتر مشکلی هم ندارم ولی استرسم خیل ...

گلم انشاالله زودی تاپیک بارداریتون رو بزنید 🙏🙏 

شنیدم استرس تخمک رو از بین میبره نمیدونم چقدر درسته