2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نور غیر مستقیم، ابیاری هم به نسبت این روزهای گرم زیاد میخاد یعنی هفته ای ۲ بار آب میدم ، نور مستقیم و ابیاری کم باعث میشه نوک برگاش بسوزه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

شامادوراس فک کنم هفته ای یبار آبیاری میخواد

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

اسمشو یادم رفته ولی یه گیاه استواییه و باید محیطش رطوبت بالایی داشته باشه اگه دستگاه بخور داری بذار نزدیکش و خاکشم همیشه باید خیس باشه آفتاب مستقیمم خرابش میکنه 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
نور غیر مستقیم، ابیاری هم به نسبت این روزهای گرم زیاد میخاد یعنی هفته ای ۲ بار آب میدم ، نور مستقیم ...

ممنونم

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اسمشو یادم رفته ولی یه گیاه استواییه و باید محیطش رطوبت بالایی داشته باشه اگه دستگاه بخور داری بذار ...

ممنونم

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️