2777
2789
عنوان

تمرگیده واژه ای جدید

342 بازدید | 21 پست

بنا به دلایلی ما مجبور شدیم یک شب رو خونه مادرشوهر اینا بمونیم البته از ظهرش بودیم 

امروز صبح همسرمو بیدار کردم آماده بشه سرکار خودمم رفتم سرویس بهداشتی تا بعد بخوابم 

تو فاصله ای که همسرمم بره دست و صورت بشورع منم رفتم بخوابم پتو کشیدم روم گوشی هم یه لحظه برداشتم بعد اومده  پتو همسرمو جمع کرده اومده بالاسرم میگه براش تخم مرغ درست می‌کنی یا درست کنم خب وقتی اومدی بالاسرم من بگم چی

خلاصه رفتم درست کردم و گفتم چه کاریه حالا که پاشدم منم با همسرم صبحانه بخورم

خلاصه دیگه رفتش...منم اومدم تو اتاق نمی‌دونم چی میگفتن و چیشد پدر و مادرش ...یهو مادرشوهرم گفت نمی‌بینی تمرگیده!!!! با من بود یعنی؟

اینم بگم همیشه که از در مهربونی و اینا هستن و دوستم دارن و پذیرایی خوبی هم میکنن...همین الآنم اومد گفت چایی میخوری یا نه گفتم نه مرسی

عزیزم والا نمیدونم چی بگم منم یه مدت مجبور بودم خونه مادرشوهرش بخوابم چون مادر  شوهرم مریض بود خودم از هفت بیدار میشدم صبحونه میدادم شوهرم و داداشش میرفتن سر کار چای دم میکردم برا همشون ظرفارو میشستم بعد که هیچ کاری نبود تو اتاق دراز میکشیدم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

نمیشه زود قضاوت کرد بگی با شما بوده حداقل اینه که رفتار خوبی دارن با شما 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تو بودن دیگه ولی بهشون حق میدم. نمیشه که همش‌بری مثل مهمون بشینی انتطارم داشته باشی ازت خوب پذیرایی کنن. جالبه شوهرتو بیدار کردی‌بره سرکار اونم بدتر از تو رختخوابشو جمع نکرده توهم بدتر از اون انتظاری داشتی بقیه صبحانشو بدن تازه ظرفاشم بشورن.  احتمالا زیاد اینکارو تکرار کردی که بهشون بر خورده.خودت داری میگی هربار خوب پذیرایی میکردن. یعنی خربار همین بساطو راه انداخته بودید خودتو شوهرتو.بازم دمش‌گرم اومده گفته چایی میخوایی یا نه وگرنه میگفت ببخشید ما کار داریم میخواییم بریم بیرون عادت هم نداریم درو قفل کنیم یا‌باما بیا یا برو خونتون وخیلی شیک بیرونت میکردن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
با تو بودن دیگه ولی بهشون حق میدم. نمیشه که همش‌بری مثل مهمون بشینی انتطارم داشته باشی ازت خوب پذیرا ...

ببخشید ولی شما که کامل در جریان نبستیی قضاوت نکن

ظرف ناهار رو من شستم و شام 

شام هم من آماده کردم 

حالا بازم همین نظر رو داری عزیزم؟؟

جمع نکرده چون عجله داشت و منم جمع نکردم چون میخواستم بخوابم به مادرشوهرمم گفتم بیدار شدم جمع میکنم که خودش جمع کرد 

با تو بودن دیگه ولی بهشون حق میدم. نمیشه که همش‌بری مثل مهمون بشینی انتطارم داشته باشی ازت خوب پذیرا ...

مثلا مادر اون آقاست! حالا یه پتو جمع کنه و صبحانه به پسرش بده راه دوری نمیره که!

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃