2777
2789

ما که بعد از 14 سال مشکلات مالی بهتر که نشده بدترم شده انگار تمام راه‌ها برا ما بسته هست 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

مشکل مالی نه به اون صورت که فکر کنی

ولی خب تو مخارج خیلی صرفه جویی کردیم (عروسی ، لباس ، ارایشگاه و ...) و خیلی از خریدهایی که الان دخترخانم ها انجام میدن رو نکردم

خرید عروسی فقط یک جفت شمعدان و سرویس طلا و حلقه 

برای پول پیش خونه خودم یه مقدار وام گرفتم و همسرم هم یه مقدار

البته هر دو شاغل بودیم و درآمد داشتیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خیلی زیاد 

الانم داریم ولی نه ب اندازه سالای اول

سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁.   خداجونم به منو همسرم لطف کن و یه بچه سالم صالح عطا کن، الهی آمین (9/5/1404) 

ما داشتیم. از وقتی بچم بدنیا اومد خداروشکر روز به روز بهتر شد. یکسال و نیمش شد خونه خریدیم و همینجوری خداروشکر پیشرفت کردیم. موقع عقد فقط همسرم ماشین داشت که اونم بخاطر خرجای عروسی و پیش پرداخت خونه فروخت.

ما که بعد از 14 سال مشکلات مالی بهتر که نشده بدترم شده انگار تمام راه‌ها برا ما بسته هست

چی بگم ...تو این شرایط هم اونی ک داره هم اونی ک نداره همه دارن مینالن😕حالا اون ک داره ک هیچ ...اون ک نداره روز ب روز بدتر

آره عزیزم، برخی از افراد اوایل ازدواج مشکل مالی داشتن اما بعد از گذر، زمان، زندگی ها روی ریل میفته، و مشکلات کم کم، حل میشه، اگر مرد وزن همزمان با هم شروع به کار کردن، بکنن، زودتر زندگی اوکی میشه

و البته بعد از ازدواج خودم به موضوعی اعتقاد پیدا کردم اگر کسی بخاد تشکیل خانواده بده و نیت خیر داشت ...

من هم الان اول راهم بعضی مشکلات ک میشه واقعا خیلی گریه میکنم خیلی ناراحت میشم بعد میگم پول میره و میاد ...ولی زندگی خیلی سخت شده

از خدا بخواه کمک میکنه آیات اول سوره طلاق رو زیاد بخون و من یتق الله ....

خدا تو یه جاهایی ک حساس بود خیلی کمک کرده معجزه کرد بتونیم بریم سر خونه زندگیمون...وضعیتمون بدتر بود بازم خداروشکر تونستیم ازدواج کنیم 

ما قراره تااخر سال عقد کنیم 

درامد جفتمون خوبه

ولی خونه نداریم

تا خونه نگیریمم مامانم راضی نمیشه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من هم الان اول راهم بعضی مشکلات ک میشه واقعا خیلی گریه میکنم خیلی ناراحت میشم بعد میگم پول میره و می ...

بله ما خیلی مشکلات مالی داریم اما اوایل بد بود کمی بهتر شده ب لطف خدا.. مطمعنم بهترم میشه 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷