2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینطوری هستن

320 بازدید | 13 پست

هر وقت یکی میخواد مسابقه بده 

من ب جای اون داد و هوار می کشم ک بزن می تونی بزنی از این طرف از اون طرف😂

وقتی هم ک امتیاز می گیرن میگم آفرین عالی بود خیلی خوب زدی 

بعد اصلا من ک اینارو میگم قیافه شوهرم دیدنیه...

حرف بدی می زنم؟ 

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ازدواج کنیم یه مسابقه ورزشی هم نمیتونیم با میل خودمون وطبق هیجانمون ببینیم؟ اخه از پشت تیوی مثلا چه حسی به یک مرد درشت هیکل وعرق کرده ادم میتونه داشته باشه؟ منم دیروز موقع مسابقه اون تکواندو کاره ایرانه دختر عمم و پسرعمم اومدن خونمون. من زیاد واکنش نمیدادم ولی امتیاز میگرفت میگفتم افرین.بعد این دوتا هی میخندیدن میگفت تو چه ذوقی میکنی واینا.

من راستش زیاد خوشم نیومد از رفتارشون.چون خبرچینن میرن میگن فلانی هی اینجور میگفت واونجور میگفت واینا. تازه همونوقتم باباشون هی میومد ایفن میزد نردبون میبرد ومیاورد داداشم مجبور میشد بره دم در خیلی ازشون حرص خورد، ادم تو خونه خودشم جرات نمیکنه یه مسابقه ورزشی ببینه نکه خیلی تفریحات ومسافرتای گسترده ولاکچری داریم دیدن ورزش ازتو خونه هم واسشون عجیبه😒😒

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

شوهر منم گاهی واسه فوتبال اینجوری میکنه  منم اصلا درکش نمیکنم اینجوری نگاش میکنم😐😒 اخه مگه طرف صداتونو میشنوه تو دل خودتون بگین😄

یا مثلا ی فیلمی میبینی یسریا هی میگن خاک تو سرت بیشعور بدذات  بی زبون بی حیا و............. بابا فیلمه فیییییییلم

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
شوهر منم گاهی واسه فوتبال اینجوری میکنه منم اصلا درکش نمیکنم اینجوری نگاش میکنم😐😒 اخه مگه طرف صدا ...

خوب فیلمه یا فوتبال ولی ادم باید هیجانشو خالی کنه. الان همونایی هم که میرن تو خود استادیوم تشویق میکنن مگه صداشونو ورزشکارا میشنون؟ نه ولی اونا جیغ و دادشونو میزنن تشویقشونم میکنن خودشونم تخلیه میکنن وگرنه بقول شما میتونن از توی خونه با دهان بسته و دست به سینه بشینن نگاه کنن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
خوب فیلمه یا فوتبال ولی ادم باید هیجانشو خالی کنه. الان همونایی هم که میرن تو خود استادیوم تشویق میک ...

نمیدونم من درک نمیکنم همچین کاراییو همه مث هم. نیستن 

من خیلی کم واسه اتفاقات ذوق میکنمو اکثرا تو خودم  میریزم غم شادی ناراحتی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نمیدونم من درک نمیکنم همچین کاراییو همه مث هم. نیستن من خیلی کم واسه اتفاقات ذوق میکنمو اکثرا تو خود ...

منم درونگرام.زیاد واکنش نمیدم. البته فقط واسه ناراحتی و خوشحالی. وگرنه عصبی سدنمو سریع بروز میدم چون چندساله افسردگی گرفتم وزودجوش شدم‌ ورزشم زیاد واسم مهم نیست، بیشتر مودیم، گاهی اگه حس وحالش باسه وتیم ایران باشه هیجانی میشم اونم جلو همه نه ها.فقط جلو مامانم و داداشام چون اونام با هیجان میبینن ولی حتی جلو بابامم واکنش نمیدیم هیج کدوممون که مسخرمون نکنه

الهی بگردم همسر من اصلا بددل نیست و چیزی نمیگه

ولی دیشب دراز کشیده بودیم مسابقات کشتی بود همسرم یکی دوبار دست گذاشت رو صورت من یا صورتمو برگردوند چیزی نگفت ولی من حس کردم غیرتی شده بود

💞
الهی بگردم همسر من اصلا بددل نیست و چیزی نمیگهولی دیشب دراز کشیده بودیم مسابقات کشتی بود همسرم یکی د ...

من شوهرم خیلی غیرتی اما خیلی سخت میش میاد ک ب زبون بیاره و بگه مثلا فلان کارو انجام نده فلان چیزو نپوش

ولی با تعجب نگا میکنه 

حتی تو چراغ قرمزا کار ب بالا بردن شیشه ماشین میکشه

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨