2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی

104 بازدید | 10 پست

بچها کاشت ابرو که توی اطرافیان دیدین چطور بوده؟؟؟ خوشتون اومده یا نه؟ من ابروهام پر و مشگی هست اما کشیده نیست و خیلی کوتاه میخوام دمشو کاشت کنم نظرتون چیه؟

اگه ابروهات خالی نیستن و به چهرت میان انجام نده. کاشت ابرو خوبه ولی دردسر داره تا رشد کنه و بعدم همی ...

احه ابرو کشیده دلم میخواد🥲 ولی خب دوست دارم بعد کاشت لیفت کنم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احه ابرو کشیده دلم میخواد🥲 ولی خب دوست دارم بعد کاشت لیفت کنم..

پس بنظرم از همون اول لیفت شقیقه کن و یا انتهای ابروهاتو خیلی نامحسوس میکرو کن تا پر تر و کشیده به نظر بیان

ینی میکرو از کاشت بهتره؟ کاشت طبیعی تر نیست؟

میکرو اگه مویی و تار تار باشه خب مسلما طبیعی تره ، کاشت ابرو درسته از موهای خودتونه ولی چون موهای قسمت سرتونه رشد و حالت خواب موها مشخصه که کاشته شدن

بنظرم کاشت ابرو واسه کیسایی که قبلا تتو کردن یا ابروهاشون کچلی گرفته و سنشون حداقل ۳۵ به بالاس و دنبال تغییرن مناسبه

میکرو اگه مویی و تار تار باشه خب مسلما طبیعی تره ، کاشت ابرو درسته از موهای خودتونه ولی چون موهای قس ...

منصرف شدم مرسیی♥️

فقط نمیدونم چه مدلی میکرو کنم =) یا مثلا اگه میکرو کنم جاش زشت نمیمونه؟؟