2777
2789

؟ 

هرکی ک باشیم 

خانه دار دکتر مهندس معلم  و حتی روانشناس 🙃 

(دانشجوی روانشناسی ام ) 

دلت میگیره 

شاید بگین روانشناسا و روانپزشکا ک همیشه باید خوب باشن 

ن کسی ک متخصص قلب باشه هم روزی دچار مشکل قلبی میشه 

حالا شما دلتنگ خاطراتتون بشین اونموقع شما چیکار میکنین ؟؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ♥️🍃.                                                              امیدت فقط به خدا باشه 🌱.                                              اون همه کاره اس🙃🫀. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه میکنم.

چند روزه دلم واسه بچم خیلی تنگ شده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

گریه میکنم.چند روزه دلم واسه بچم خیلی تنگ شده

دوره ازت 🥺😢

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ♥️🍃.                                                              امیدت فقط به خدا باشه 🌱.                                              اون همه کاره اس🙃🫀. 

به گذشته فکر نمیکنم

من در حال تکامل بودم و هستم

به خاطر میارم گاهی ولی فکر نمیکنم و دلتنگ نمیشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دوره ازت 🥺😢

نه فوت شده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

داریوش میزارم انقدر گریه می کنم تا خوابم ببره بیدار میشم حس سبکی دارم :)

گریه بیشتر اوقات جوابه :):  وقتی از پس اون حجم از غم برنیایم 

نه فوت شده

وای 😔 

روحش شاد باشه عزیزم خدا به دلت صبر بده

ذاتا به گذشته تعلق ندارم زیاد بهش فک نمیکنم وقتی هم یاد اشتباهاتم میفتم به خودم میگم اونموقع با اون ...

دقیقا همینطوره که گذشته ،دیگه گذشت اما 

گاهی یه اتفاقات خیلی بد یا خیلیی خوبی ک تکرار نمیشن غصه به دل راه میدن یه دلتنگی عجیب