راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دایورتشون کن به چپت عزیز قشنگم اصلا مهم نیست مگه شما محتاج یک لقمه نون اونایی اونا شعور خودشونو نشون دادن شماهم به موقع کسی و که باهاش حال میکنن و دعوت نکن خونت با اصلا خودشون و دعوت نکن خونت غصه نداره
خانواده شوهرم با مادرم و دو تا داداشام حرف نمیزنن بابام دقیق یه سالی میشه فوت شد دو تا داشامم 7 ساله و 13 ساله هستم بخاطر این که زیاد نرم و نیان خونه ام باهاشون حرف نمیزنن
خب همه که عادت ندارن به رفت و آمد با فامیل الانم اکثرا فقط با خانواده رفت و آمد میکنن
تو تاپیک قبلیم گفتم خونوادم فقط سالی یبار تابستون از هرمزگان میان شمال کشور ، یکبار ب احترام من دعوتشون نکردن اما بقیه خاله هامو باید ببینی اصلا رد نمیشن ازشون
شوهرم میگه عیب از خونوادته اونا باید رفت و امد کنن منتظر دعوت نباشن اما من مادرشوهرمو میشناسم اگه اینا بدون دعوت برن میگه وای خدای من من و بچه هام چی هستیم ک اینااومدن دستبوسی