2821
2789
عنوان

از بچه خواهر شوهرم متنفرم

591 بازدید | 31 پست

ببخشید بچه ها اسم تاپیک ربطی ب خود تاپیک نداره ،دارم خودخوری میکنم چرا خونواده شوهرم خونواده منو دعوت نمیکنن مگ چ بدی در حقشون کردم ک اینطور جواب میدن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دایورتشون کن به چپت عزیز قشنگم اصلا مهم نیست مگه شما محتاج یک لقمه نون اونایی اونا شعور خودشونو نشون دادن شماهم به موقع کسی و که باهاش حال میکنن و دعوت نکن خونت با اصلا خودشون و دعوت نکن خونت غصه نداره 

دایورتشون کن به چپت عزیز قشنگم اصلا مهم نیست مگه شما محتاج یک لقمه نون اونایی اونا شعور خودشونو نشون ...

اخه بخدا باورت نمیشه ما معروفیم ب دل پاکی اینا حتیبچه سه سالشون بما تیک میندازه نمیفهمم چرا دست ب یکی کردن از ما بدشون بیاد

خب همه که عادت ندارن به رفت و آمد با فامیل الانم اکثرا فقط با خانواده رفت و آمد میکنن

تو تاپیک قبلیم گفتم خونوادم فقط سالی یبار تابستون از هرمزگان میان شمال کشور ، یکبار ب احترام من دعوتشون نکردن اما بقیه خاله هامو باید ببینی اصلا رد نمیشن ازشون

چون حسودن

با مامانمو و خاله هام جایی دعوت بودیم خواهرشوهرم خودشو کشت برا خاله هام ک برن خونش ی تعارف خشک ب مامانم نزد ،مامانم بیچاره مظلوم نگاه میکرد میگفت من چیزی تو وجودمه ک اینا بمن نمیگن

بیچاره بچه ی خواهرشوهر🤣🤣یبار سر بسته به شوهرت بگو

شوهرم میگه عیب از خونوادته اونا باید رفت و امد کنن منتظر دعوت نباشن اما من مادرشوهرمو میشناسم اگه اینا بدون دعوت برن میگه وای خدای من من و بچه هام چی هستیم ک اینااومدن دستبوسی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز