2821
2789

پنج سال ازدواج کردم با پسرداییم ، من شمال زندگی میکنم خونوادم بندرعباس بخاطر شغل پدرم ، تابستونا خونوادم یماه میان خونم میمونن و خودشون خرجشونو میدن ، یکبار نشده ک خونواده شوهرم دعوتشون کنن علاوه بر اونا کل فامیلم همینطورن ولی خب قطعا انتظارم یچیز دیگست از خونواده شوهرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله اگر برن اونجا خونواده من دعوتت میکنن با بهترین پذیرایی جالبه بعدش جلوی خودم میگن اره ما هروقت می ...

به هر حال زیاد درگیر این مسائل نکن خودتو خواهر برادرن خودشون با هم‌مشکلاتشون رو حل میکنن یعنی اگه تو عروسیشون هم‌نبودی شرایط فرقی نداشن

خونواده منو دعوت نمیکنن ن تنها خونواده شوهرم بلکه کل فامیل ، در صورتی ک اونا خیلی اوقات میرن شهر خون ...

نمیدونم من حتی فامیلا خودمو‌ دغوت نمیکنممم چ برسه ب اینکه انتظار داشته باشم خانواده همسرم خانواده منو دعوت کنن😂😂😂

به هر حال زیاد درگیر این مسائل نکن خودتو خواهر برادرن خودشون با هم‌مشکلاتشون رو حل میکنن یعنی اگه تو ...

قبلا بهتر بودن یکبار دعوت میکردن ،ولی از زمانی ک من عروسشچن شدم تابحال نشده هیچ مشکلیم نداریم فقط چون یبار من رفتم قهر این وسط خیلی حرفا زده شد ک مامانم خداییش چیزی نگفته بود ولی مادرشوهرم چشم دیدن ن من ن خونوادمو داره

نمیدونم من حتی فامیلا خودمو‌ دغوت نمیکنممم چ برسه ب اینکه انتظار داشته باشم خانواده همسرم خانواده من ...

خب ن میگم اون یکی خالم اومده بود چسبیده بودن بهش ردم نمیشدن مامانم مظلوم داشت نگاه میکرد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز