ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ترس پسرم از سگ و گربه و حیوانات.مشاوره هم بردمش.خیلی هزینه هم کردم.الان خودم احساس میکنم داره بزرگتر میشه یکم بهتر شده.ولی خیلی ناراحتم میکنه.و وابستگی بچه ها به خودمون که باعثش خودم و استرسم هست.
پسر یا دختر؟چندسالشه؟خودتونم تو خونه پرخاشگرید؟فکر میکنید اگه خودتون قرار بود برید پیش روانشناس برای چه مشکلی میرفتید فکر میکنید کدوم اخلاق خودتون تو تربیت بچه اتون ازارتون میده؟
جدیدا از درس دور شده کلاس زبان نمیره ، فکر و ذکرش شده بره با دوستاش بیرون و بشدت پرو شده
منو مامانم موندیم چی کنیم باهاش
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃