2777
2789
عنوان

اگه بچه بالای هفت سال داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 20 پست
پسر یا دختر؟چندسالشه؟خودتونم تو خونه پرخاشگرید؟فکر میکنید اگه خودتون قرار بود برید پیش روانشناس برای ...

پسر ۹ ساله 

خودمم بله بودم الان دارو مصرف می‌کنم خیلی خوب شدم 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مچکرگفتم اول کسب اجازه کنم مشکلی نباشه۱۲ سالشع ، من خیلی سعی میکنم باهاش خوب باشمولی خب بشدت پرو و ش ...

خواهش میکنم خودتون چند سالتونه؟

سنش ابتدای استقلال طلبی ولازمه هویت یابیش دور شدن از خانواده و عضو گروه دوستان شدنه یجورایی انرژیشو از اینجور جاها میگیره 

تاحالا یادگیری مهارت های زندگی بصورت اصولی دیده؟

نوجوان را نمیشه از دوستانش جدا کرد ولی باید بهش مهارت خودآگاهی تصمیم گیری قاطعیت همدلی و.....یاد داد تا زمانیکه مراقب هم حضور نداره بتونه درست انتخاب کنه فضای خونه را از سرزنش دور کنید ممکنه اشتباهات کوچک زیادی الان انجام بده شنونده باشید و ازش بخواهید خودش راه حل بده تا حدامکان به راه حل های خودش جهت بدید و سعی نکنید راه حل خودتونو بهش تحمیل کنید ذهنتون بازکنید و شکوفایی یک عضو جدید خانواده را پذیرا باشید اون قدم های اول برای انسان منحصر به فرد شدن را داره برمیداره صدالبته نیاز به نظارت شما و والدینش داره حتی نیاز به قانون گذاری داره اما این قانون گذاری نباید یک طرفه وفقط از جانب شما باشه ازش بخواهید خودش برای قوانین خونه و دوستاش نظر بده و باب گفتگو باز کنید هرچه از الان بیشتر باهاش گفتگو کنید در سنین ۱۵ال۱۸هم بیشتر با شما همکلام میشه

خواهش میکنم خودتون چند سالتونه؟سنش ابتدای استقلال طلبی ولازمه هویت یابیش دور شدن از خانواده و عضو گر ...

خودم ۲۰

مچکزم 

واقعااا عالی بود

ازش شات گرفتم سعی میکنم مرور کنم تا بتونم باهاش سازش بیشتری داشته باشم

الان‌تاپیک‌ اخرم‌یکی از کار هاشو گفتم ‌ک امشب چی میگفت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

پسر ۹ ساله خودمم بله بودم الان دارو مصرف می‌کنم خیلی خوب شدم

درکنار دارو حتما روان درمانی امتحان کنید دارو درمانی به تنهایی برای پرخاشگری شما کافی نیست سعی کنید درمورد مسائلی که اختلاف نظر دارید با همسر خواهر مادر و سایر افراد خانواده گفتگو سازنده کنید این گفتگو سازنده باعث میشه کودکتون یاد بگیره برای درخواست کردن و اختلاف نظرهاش نیازی نیست جیغ و فریاد بزنه براش قانون پیامد بگذارید ولی قوانین و پیامد هارا با گفتگو با خود فرزندتون بچینید