2777
2789
عنوان

بیاین بگین کدوم سلبریتی یا بلاگر افراد معروف از نزدیک دیدین 😉🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووه 😉 آفرین!کجا دیدی شون؟

اکران فیلم بارکد اومده بودن شهرمون اون موقع خواهرم شغلش جوری بود که از عوامل برگزاری مراسم بود منم زود رفتم دیدمشون عکس گرفتم چقدرم بهاره کیان افشار ناز و خودمونی بود

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

دانیال حکیمی

علی کریمی

ابی

حدود شانزده هفده سال قبل

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

داخل تئاتر دیدم این افراد رو 

امیر جعفری . مهراوه شریفی نیا. سحر دولتشاهی. و خیلی های دیگه که  اسمشون الان حضور ذهن ندارم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

فقط محسن میرزاده رو از نزدیک دیدم تو هواپیما صندلی جلومون بود معروفم زیاد ولی شناخته نشده هم نی دیگه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗