2789
عنوان

بیایین از متلک های خنده داری که شنیدن بگین😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40497 بازدید | 167 پست
زمان بارداریم ماه نه بودم داشتم پیاده روی میکردم یه مرده بهم گفت وااای کی اینجوریت کرده😕

😂

مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و دوستم هر وقت داشتیم راه میرفتیم ، هر پسری پخ میکرد دوستم جوابشو میداد

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده
بيني مو عمل كرده بودم چسب داشت يه پسر از اين شلوار چين پليسه كلوش ها پوشيده بود بهم گفت دماغ تو ختنه ...

وااای یعنی اینقدر خندیدم که دخترم از خواب بیدار شد😂😂😂😂😂

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
بيني مو عمل كرده بودم چسب داشت يه پسر از اين شلوار چين پليسه كلوش ها پوشيده بود بهم گفت دماغ تو ختنه ...

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

دوستم از این گردن افتاده ها بود که من گاهی میگفتم اصلا طرف با ما نبود🤐

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده

تو ماشین نشسته بودم شوهرم رفت تا مغازه و بیاد ی دفعه ی پسر سرشو کرد تو ماشین من فمر کردم چیزی میخاد بپرسه ی دفعه گفت اخه چرا من زودتر تورو ندیدم ای خداااااا این دختر خوشگلا کجان ما نمیبینیمشون😒😒😒

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

یبار باشوهرم بحثم شد غمگییین وناراحت داشتم راه میرفتم تودلم میگفتم چقد بدبختمو فلان

یهو یه مرده با ناراحتی وافسوس گفت خوشبحال کسی که تو روداره😂😂نمیدونستم بخندم یا گریه کنم

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
يه بارم با ابجيم رفتيم بيرون خواهرم كفشش لژدار بود لاغرم هست قدش بلند شده بود يه پسره گفت صبونه نون ...

خدا خیرتون بده از خنده دارم میترکم

نووووووون و خط کششششش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند