2777
2789

نمیدونم تاپیکای قبلی منو خوندین یا نه. من میخوام کات کنم با اینکه خیلی برام سخته و روزای سختی پیش رو دارم. ولی نمیدونم با چه جملاتی بیان کنم و اینکه تکلیف رابطه کاریم نمیدونم چی میشه؟ این دو تارو از هم نمیتونم تفکیک کنم. کلا نمیخوام دیگه این ادمو ببینم و ما چهارشنبه جلسه کاری داریم. چجوری بگم نمیخوام یا بهانه بیارم یا مستقیم بگم؟ تو قالب جمله های خوب بهم بگین. خستم کرد از بس که یهو میره دو سه روز پیداش نمیشه بعد برمیگرده و به روشم نمی یاره. دیروز جواب صبح بخیر منو شب داده. مستقیم بگم بخاطر بی توجهیته یا چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام همین کارو کن باهاش هی برو دوسه روز بعد پیدات شه چرا باادمی که بهت احترام نمیزاره میخوای با احترام رفتار کنی توام عین خودش رفتار کن کم کم رابطه تموم میشه اصلا گندش نکن بشین توضیح بده عین خودش سه روز نباش وقتی پیام داد بعد سه روز عادی حرف بزن عین خودش ،مردای خودخواه و خودشیفته اصلا تحمل رفتار خودشونو ندارن عین دخترای پرنسس قهر میکنن اتوماتیک توام راحت میشی از دستش خودش زفته 

از قصد اینکارو میکنه؟

بخدا نمیدونم. ما پنجشنبه به خوبی و خوشی از هم جدا شدیم جمعه صبح بخیر گفتم شب جوابمو داده. امروزم کلا نبوده ساعت نه شب یه زنگ ده دقیقه ای زده اونم بیشتر کاری صحبت کرده و تمام

واقعا سرش شلوغه یا از قصد دیر جواب میده خیلی فرق داره

هیچکس انقدر سرش شلوغ نیست برای کسیکه دوسش داره ی وقت نذاره الکی خودتونو گول نزنید برو ببین برای اونکه دوسش داره چجوری وقت میزاره با سر اسی باید عین خودش باهاش رفتار کنه سه روز پیداش نشه بعد سه روز بروی خودش نیاره عین همون نره خر 

به نظرم هرچی زودتر بگی بهتره چون اینجوری هی سخت تز میشه با گذست زمان هم خودتو هم اونو راحت کن از بلا ...

نگران رابطه کاربمون هستم. از نظر احساسی که فک کنم اون اصلا براش مهم نیس من اذیت میشم

بخدا نمیدونم. ما پنجشنبه به خوبی و خوشی از هم جدا شدیم جمعه صبح بخیر گفتم شب جوابمو داده. امروزم کلا ...

زیاد گیر بدی میگه فلانی بیساری بچه ایی عین خودش باش ،کی بدش میاد یدختر همش پیگیرش باشه احساس گندگی کنه ،تو بدت میاد یکی همش دنبالت باشه ؟ برو ببین برای کسیکه دوسش داشته باشه چجوریه بحال خودت گریه میکنی 

توام همین کارو کن باهاش هی برو دوسه روز بعد پیدات شه چرا باادمی که بهت احترام نمیزاره میخوای با احتر ...

اخه ما رابطه کاری داریم باهم. مشکلم همینه. چهارشنبه رو چیکار کنم؟ احترام به خاطر اون نمیگم. میخوام خودم کمتر اذیت شم واقعا بلد نیستم چی بگم و چیکار کنم. همه جوره به من بی احترامی میکنه

رابطتتونو برای اون مهم نیست انگار رفتی پیشش هم بهش بگو تموم کنیم کلن باهاش قطع ارتباط کن چون داره به ...

در قالب چه جمله ای تموم کنم؟ میدونم براش مهم نیس چون الان با خیال راحت خوابیده و من دارم گریه میکنم خودشم میدونه من ناراحتم و کاری نمیکنه

اخه ما رابطه کاری داریم باهم. مشکلم همینه. چهارشنبه رو چیکار کنم؟ احترام به خاطر اون نمیگم. میخوام خ ...

وای اسی توضیح دادم کم کم عین خودش رفتار کن میره پی کارش خودش نمیخواد عین خانم معلما بشینی توضیح بدی پسرم درستو نخوندی😑عین خودش سه روز یبار بی توجه پیام بده اون کیف میکنه تو همش پیگیرشی باخودت اینکارو نکن تمام شخصیتتو نابود میکنه عادت میکنی به اینکه کسی تو زندگیت باشه و بهت بی توجهی کنه چون بعد مدتی فکر میکنی بی ارزشی