2777
2789
عنوان

کدومتون فامیل بلاگر معروفین ⁉️

4370 بازدید | 58 پست

کدوم بلاگر رو میشناسین و دیدیشون؟

مثلا امیرویگانه   داداشش که فوت کرد کسی هس بشناسه؟

یا ابیرضا و مبینا رو

یا مثلا گندوم گلیک رو پرزن از بهزاد طلاق گرفته؟؟چون رفتن خونه جدید هم حضور نداش بهزاد 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

گندوم گیلک رو دوس دارم  پرزن هم عملای مختلف کرد بینیش قشنگ شد ولی چشماش ن   بهزاد هم ک کلا نیس   انگار جدا شدن    حتی حرفشم نمیزنن اسمشم نمیارن

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی فامیل سید علی نیست ؟! 

لادن چطور؟!

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

داداش یگانه فوت کرد؟ یاسین؟ 

من اینطور بلاگرا رو دنبال نمیکنم یه کسایی مثل ربکا قادری و اینا رو فالو دارم 

ولی یگانه رو بخاطر تشابه اسمیش با خودم یادمه😂

ورژن باکالاس شده پتیاره‌ خودمون🦧