2777
2789

بچم نصفشو خورد ما هم تقریبا نصف روش انگار آرد پاشیدن سفید بودن 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
مشکلی نداره ولی هر ماده غذایی که به تاریخ انقضاش کم میشه از کیفیتشم کم شده هر چند ممکنه فاسد نشه

اینکه روش سفیدک زده بود یعنی خراب نشده مزه و بوی خاصی نداشت

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو خورد؟ یا یکم ازش مونده؟اگه مونده یکم تست کن اگه مزه ی خرابی خاصی نمیده نگران نباش

نه خودمم خوردم بو و مزه خاصی نداش

اینکه روش سفیدک زده بود یعنی خراب نشده مزه و بوی خاصی نداشت

اون شکلات تلخای درصد بالا معمولا سفیدک نمیزنه بازم مشکلی نیست نخوردنش بهتره ولی با خوردنش مسموم نمیشی

کاربر آقا
اون شکلات تلخای درصد بالا معمولا سفیدک نمیزنه بازم مشکلی نیست نخوردنش بهتره ولی با خوردنش مسموم نمیش ...

شکلات شیرین بود نه تلخ از این کارآمدی های شیرین عسل