2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی داغونه شوهرم برا پدرو مادرش بیمه تکمیلی میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 68 پست
در سال ۵ دفعه بیان خونتون میشه ۵ تومن. فکر کن این هزینه میره برای دعوت کردنشون . ولش کن اسی

منظورم اینه اگه جاهای غیر ضروری هزینه کنین ناراحت نمی شی . اما این مورد هم ضروریه و هم کار به درد بخور و پر نفعیه

من مخالف سفت و سخت خرج کردن بی مورد برای خانواده ها هستم ولی واقعا بیمه تکمیلی وظیفه ی همسرته. اگر خدای نکرده اتفاقی بیقته خرجش بیشتره. اینجوری اتفاقا بیشتر به نفع شماست. سالی پنج تومن بهتره یا یهو دویست میلیون پول دوا درمون بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شاید بخوایید وقتی پیر شدید بچه هاتون فراموشتون کنن و توی بی پولی و درد جسمی روزگارتون زهر بشه

ولی همسر شما یه مرد خانواده دوسته و قدرشناسه و داره سالی فقط ۵ میلیون از پول خودش که واقعا هم ناچیزه خرج خانواده‌‌اش میکنه 

و لطف بزرگی هم نیست 

دست از این تنگ نظری بردارید فقط حال خودتون رو بدتر می‌کنید 

پدرو مادر همسر منم بیشتر از اون چیزی ک فک کنی بد هستن و اصلا خونشون نمیرم ولی می‌دونم مستحق هستن واسه همین میگم چرا صدقه رو بدم ب غریبه ک مطمئن هم نیستم ک واقعا مستحق باشند میدم ب خودشون

بابای من مادر بزرگم رو بیمه تکمیلی کرده و هزینه هاش رو هم پرداخت میکنه به این فکر کن که اونا یک عمر ...

بابای منم بابابزرگ و مان بزرگم رو بیمه کرده بود البته الان ۳ساله هردوشون فوت کردن ولی  خداییش خیلی راحت بودن مخصوص دم آخری که هردوشون زاد در بستر بیماری و بیمارستان بودن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

نه من و دخترم رو هم بیمه کرده

خی دیگه عزیزم اینک مسئله ای نیست 

منم هرکاه کمک مالی میکنم ب خواهر کوچیکام . 

وقتی برا شما خرج میکنه و خوپتون مشکلی نداشته باشین سالی پنج تومن چیزی نیست . و کمک ب ودرماپرشه .

اسی...من شوهرم فقط پول بیمه خودش رو پرداخت می‌کرد.. من از حقوقم کسر میشد بعد میگفت من درآمدم برا بیمه میره و منتش رو سر من میزاشت.بیمه آزاد پرداخت میکرد

بمن میگفت من کار میکنم خرج میکنم تو خونه ..حق بیمه میریزم..ولی تو حقوقت رو نگه میداری

من حقیقتا ازش پول نمیگرفتم اونم به روی خودش نمیورد که بده...حتی هزینه اصلاح ابروم رو نمی‌داد...یبار کارتم نبود همراهم پول نیاز داشتم گفت من کارت دست کسی نمیدم  

چهارسال زنش بودم منو نبرد خرید عید

ولی همیشه تولد مادر و خواهر و حتی شوهرخواهرش حواسش بود خرج کنه

تو ام لابد چیزی از پدر مادرش دیدی رنجیدی..الان دلت نمیخاد خرجشون کنه

ولی اشکال نداره..هرچی بوده گذشته..تو بزار به حساب اینکه بزرگش کردن..به خدا بسپار..تو مهربون باش نتیجش به خودت برمیگرده