2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی داغونه شوهرم برا پدرو مادرش بیمه تکمیلی میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 68 پست

من همسرم خرج پدر مادرشو میده چند ساله....با اینکه خواهر برادر دیگه هم داره 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

پدر شوهر منم بابت پرداخت هزینه ی تکمیلی یه زمانی غر میزد اما چند سال پیش سکته کرد و آنژیو شد و فنر گذاشتن نزدیک ۱۵ میلیون هزینه اش شد فقط یه میلیون داد. اون وقت بود که فهمید بیمه ی تکمیلی یعنی چی. 

یا پدر و مادر خودم یهو در عرض سه ماه هر دو شون نیاز به جراحی فوری داشتن واسه هر کدوم ۱۰ میلیون هزینه برداشت اگه تکمیلی نبودن چکار میکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غریبه ان؟پدر و مادرشن اینو متوجه میشین؟

چرا به این فکر نمی‌کنید تا زمان ازدواج شما همون مادر مراقب همسرتون بوده همون پدر پشت همسرتون بوده و خرجشو تا وقتی که بزرگ شده داده

سالی پنج تومن پولیه خداییش توی این دوره زمونه،؟،؟،؟

پدر و مادر خودت بود باز اینطوری میگفتی،

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

چه اشکالی داره همسرم برا پدرش تحت پوشش خودش بود

یادم تازه ازدواج کرده بودیم 25 ساله پیش بهش گفتم خیلی دوست دارم برام یه دستبند ظریف بگیری 

گفت نه بعد چند روز بعدش رفت برا پدرش کولر خرید 

من🙄🤔🫢

عزیزم همسرمنم از قبل ازدواجمون پدرومادرش رو بیمه تکمیلی کرد..خوب اینکه ناراحتی نداره!همیشه جایگاهتون رو به خودتون یاداوری کنید که شما همسر هستید و اونها پدرومادر

اگر بچه داشته باشید میتونید درک کنید چقدر زحمتش رو کشیدن.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

اگه اونانبودن الان این همسرونداشتی اونا هم براش زحمت کشیدن که توپیری عصای دستشون بشه ،دیگه این دوره این پول چیزی نیس خودت وجلوخانواده همسرت بدجلوه نده چه بگی چه نگی کار خودش میکنه 

بابای من مادر بزرگم رو بیمه تکمیلی کرده و هزینه هاش رو هم پرداخت میکنه 

به این فکر کن که اونا یک عمر زحمت کشیدن تا بچشون رو بزرگ کردن که الان مرد زندگی تو هست

من خودم هروقت بتونم از هیچ کمکی چه مالی چه هرچیز باشه برای پدر و مادرم دریغ نمیکنم

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

بچه ها کدوم بیمه برا تکمیلی مناسب هست؟؟برا ما البرز هست ۸۰درصد تعلق میگیره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

نمی‌دونم چی بگم

ولی منم پدر و مادرم و بیمه تکمیلی کردم

مبلغی که کسر میکنن کم نیست

ولی با خودم میگم من با خدا معامله میکنم

یه جاهایی باید دلتو دریا کنی

خدا خودش جبران می‌کنه

اگه همسرت قبول می‌کنه بگو حذفشون کنه اگه نه که اعصابت رو خورد نکن

به این فکر این سالی ۵تومن در قبال مریضی و عمل های چندین میلیونی چیزی نیستوقتی مدیض بشن پولش شوهرت می ...

خودش هم همین فکرارو میکنه که تکمیلی ریخته ولی چون دل خوشی ندارم ازشون ناراحتم وگرنه از شوهرم راضیم