2777
2789

بعضیا چجوری انقدر بی فکرند ☹️

طرف یکی از همشهریامونه چن وقته پیش بهم ابراز علاقه کرد و یجورایی خواست باهم باشیم منم ک کلا از این ادم خوشم نمیومد و تو همچین فاز هایی نبودم قبول نکردم   یه مدت شبو روز پیام میداد با گوشیه خودش و خانوادش یه جوری پیگیر بود ک اصن راه نمیزاش واسه ادم منم دیدم چاره ای نیس یه چن روز قانع کردمش ک بیخیال بشه و دید ک تلاشش بی فایدس بیخیال شد یه جورایی 

طرف هم اگه ببینیدش باخودتون میگید مظلوم تر از این ادم نیس اصن  😅خلاصه ک یه چن روز بعد از اون ماجرا ک قانع شده بود یه نفر بهم پیام داد و منم یه جورایی شک کردم با خودم گفتم شاید این دختره باشه  طرف خودشو با یه اسم دیگه ای معرفی کرد و یه مدت باهم فاب بودیم تا اینکه دیشب فهمیدم این دختره ک من باهاش حرف میزدم دختر عمه ی اون طرف بوده  و ازش خواسته ک بهم پیام بده و خودشو جای یکی دیگه جا بزنه ک من متوجه نشم، ب نظرتون حرف زدن با یه ب قول معروف  کراش  ارزش این کارارو داره ک بخایی انقدر پیگیر باشی  چ واکنشی نشون بدم بیخیال بشه؟؟ 

داره یه جورایی میره رو مخم ک برم ب خانوادش بگم 🤦😩طرف هم بچه نیس ک بگید ازاین شرایط درکی نداره  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودتون چند سالتونه؟

دوست داشتن دخترا عجیبه وقتی یکیو دوست داشته باشی حاضری از غرور و خودتم بگذری 

البته شماهم حق داری نمیشه به زور کسیو دوست داشت 

شرایط هر دوتون رو تجربه کردم میدونم واقعا درکت میکنم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خب شاید ازتون خوشش اومده اگر سنتون مناسبه میتونید بگید اگر منو میخوای بیا خواستگاری بعد با هم حرف بز ...

اسم کاربری هارو نمیخونی،  نه؟ 

ایشون اقاست،  دختر مزاحمش میشه

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
شما خودتون چند سالتونه؟دوست داشتن دخترا عجیبه وقتی یکیو دوست داشته باشی حاضری از غرور و خودتم بگذری ...

۱۸ 

اخه دوست داشتن هم حدی داره باور کن ب هرکی انقدر بی محلی میکردم رفته بود تا الان 🙁

منم واقعا دارم دیوونه میشم از دست این کاراش🤦

واقعااین رفتارنه ازطرف مردجذابه نه ازطرف زن هردو که بخوان به ادم بچسبن بی ارزش وسبک هستن انیدوارم موردشماهم سرعقل بیادوبیشترازاین خودشوخارنکنه

بچه بازیا چیه برم به خانوادش بگم بلاکشون خب مگه چند تا اکانت میتونه داشته باشه

اکانت زیاد داره  از اون ادماییه ک اگه کار ب بلاک کردن باشه اکانت همه دوستاشو میگیره 

اینو بگم ک میره همه جا جار میزنه 😂

یه پسره اینطوری میکنه باهام

منم قاطی کردم بدم قاطی کردم

یه مدت نبود حدود دوسال 

باز پیداش شده

نمیتونی سیمکارتاتو بسوزونی؟

جانیم سنه فدا وطن ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697