2777
2789
وای خدا رحمتش کنه عزیزدلم چند سالشون بود

جوون بود سن زیادی نداشت اگر اشتباه نکنم بین ۳۰ تا ۳۵

ی دختر کوچولو داشت که ب امید اون میخواست خوب بشه ولی متاسفانه نشد

امیدوارم روحش غرق در ارامش باشه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
شوهرم عصبی شد چیزشو درآورد دورتا دور خونه چرخیدو شاشید همه جاو داد میزد بشاااشم تو این زندگیییهم خند ...

😂😭وای بگردم من بودم از خنده گسسته میشدم

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همونم که همش میگم چ دعایی کردین چه نذری کردین ؟! و همش تاپیک صلوات میذاشتم و هنوزم حاجتمو نگرفتم

سلام عزیزم من به نیت شما فردا زیارت عاشورا میخونم اسمتون چیه؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه خانمه بود دیسک کمر داشت و فلج شده بود اون چی شد 

همیشه به یادشم

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
سلام عزیزم من به نیت شما فردا زیارت عاشورا میخونم اسمتون چیه؟

سلام فداتشم.

اسمم رویاس 🥲

ان‌شاءالله خدا برات جبران کنه 🤲🏻🤍

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

اولین بار که این سایت اومدم داستان زندگی یک خانم کوچولو رو خوندم که حقیقتا اشک ها ریختمایشون ۱۳ سال ...

🥲دلم گرفت ان شاءلله امام حسین حال زندگیشو خوب کرده باشه

تاپیک ی خانمی که سرطان سینه داشت و اینجا فعال بوداز اولین روزی ک تشخیص داده شد بیماره اینجا بود تا م ...

میمی ناز عزیز منم اولین بار تا یه مدت با تاپیکهاش گریه میکردم عکس سنگ قبرشون تونت هست مریم سعیدی مقدم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
اون موقع خواننده خانوش بودم نمیدونم سال ۹۶ بود یا ۹۵ ی خانمی تاپیک زده بود حامله بود میگفت فعلا موقع ...

:)نینی سایت نگو بگو دارم ترین جای جهان

میمی ناز عزیز منم اولین بار تا یه مدت با تاپیکهاش گریه میکردم عکس سنگ قبرشون تونت هست مریم سعیدی مقد ...

اره اسم کاربریش ممه ناز بود

نخواستم اینجا بگم،با خودم گفتم شاید باعث خنده بشه☹️ اسم واقعیشو یادم رفته بود

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
وای خدا رحمتش کنه عزیزدلم چند سالشون بود

تاپیک هاشون هنوز هست کاربری میمی ناز 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.