2777
2789
تاپیک پر بازدیدی که عروس ها متولد ۸۱ ۸۲ بودن و یه عروس شاکی بود که جاریش هرچی بگه شوهرش گوش میده و ب ...

😂یه ایران فهمید شوهرش بدون اجازه جاریش آب نمیخوره ولی باور کن شوهرش نه

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

😭😂من همونیم که هی تاپیک میزنم از چه راهی حاجت روا شدین ولی واسه خودم انگار افاقه نمیکنه

منم همونم که همش میگم چ دعایی کردین چه نذری کردین ؟! 

و همش تاپیک صلوات میذاشتم 

و هنوزم حاجتمو نگرفتم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از کجا میدونین فوت کرده

اون سالها بچه های نی نی سایت چنتاشون اون خانمو تو بیمارستان ملاقات کرده بودن و انگار باهاش دوست شده بودن

خیلی خانم پر انرژیی بود و شدیدا امید داشت ک خوب میشه ولی خب دوستاش خبر دادن ک متاسفانه فوت کرد

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

من بیشتر تایپک های ترسناک تو ذهنم مونده 

که در مورد جن و مرده بود 

یکیش هم در مورد آدمای گم شده بود که هر دوتاش پر بازدید شد

یهویی قفل کردن لامصب خیلی جذاب بودن 

البته اون کثافت اشغال که سر صبحی میگفت دلم س ک س میخاد و معلوم شد مرده هم یادم نرفته بی شرف به همه فحش میداد 

من یک کاری در پیش داشتمکه واقعا با معجزه درست میشد ولاغیرو واقعا هم معجزه اتفاق افتاد برامو در طی ای ...

خواسته تون تو تقدیرتون بوده وگرنه به زمین و زمان هم بزنی گاهی نمیشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

وای خوش ب حالتون التماس دعا کاش منم بتونم حاجت بزرگی دارم

انشالله میتونید

منم زیاد نمیگوفتم شاید یه سال بیشتر طول کشید تموم شد

اما بازم نذر کردم

چون طی گفتن صلوات ها اتفاق های خوبی برام افتاد

یه خانمی بود که معتقد بود هدف و ارزوی همه دخترا ازدواج . کسی که میگه قصد ازدواج ندارم دروغ میگه خواس ...

😂😂😂باور کن آدم سراغ دارم با همین طرز فکر

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

اونی که مجرد بود و از دوست پس رش حامله شده بود ...هشت ماه بود بچه ش گن می بست.

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !