2777
2789

تایپک کسایی که حاجت گرفته بودن و من نگرفتم هیچوقت وحسرت شد برام 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

چرند بود

تاپیکای گلبهار

دروغگوی توهمی😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک پر بازدیدی که عروس ها متولد ۸۱ ۸۲ بودن و یه عروس شاکی بود که جاریش هرچی بگه شوهرش گوش میده و بدون اجازه جاریش شوهرش آب هم نمیخوره 

دیروز تو اکسپلور اینستا هم یه کلیپ دیدم و این تاپیک بود توش 

تو ذهنم مونده یعنی جاریه این تاپیک ندیده و ...

تاپیک زده بود که یه مردی تو محلمون کشته شده شوهرم اومده 

میخواد منو خفه کنه میگه شما زن ها حقتونه که بمیرید مرد کشته شده منم باید تو رو بکشم 👀😂

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

یه خانمی بود که معتقد بود هدف و ارزوی همه دخترا ازدواج . کسی که میگه قصد ازدواج ندارم دروغ میگه خواستگار نداره و.‌‌... جز تادیک های یکسال پیش هنوووووز تو ذهنم مونده چطور تمام ارزوش شوهر بود . اصلا هیچ طور قانع نمیشد . هنوزم هستش تو سایت.

شوهرم عصبی شد چیزشو درآورد دورتا دور خونه چرخیدو شاشید همه جا

و داد میزد بشاااشم تو این زندگییی

هم خنده م گرف هم دلمم برا زنه کباب شد

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

ی دختر پستونک میخور عکسشم گذاشته بود! بعد گفته بود شیشه شیرم کثیفه بخاطر همون نذاشتم 

چنتای دیگه هم عکس از پستونکشون گذاشته بودن دلیلش چیه اخه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اولین بار که این سایت اومدم داستان زندگی یک خانم کوچولو رو خوندم که حقیقتا اشک ها ریختم

ایشون ۱۳ سال از همسرش کوچکتر بود اسم همسر امیر بود و کارمند باوجود علاقه زیادی که بینشون بود 

آقا با دختر عمه مطلقه ازدواج دوم می‌کنه ایشونم دوتا دختر داره خدای من چه روزهای بدی بود وقتی تاپیک هاشو می خوندم

آخرین تاپیکش رفت کربلا دیگه ازش خبری ندارم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

اون موقع خواننده خانوش بودم نمیدونم سال ۹۶ بود یا ۹۵ ی خانمی تاپیک زده بود حامله بود میگفت فعلا موقعیت ندارم...من آدمی هستم میرم گردش و کوه نوردی و اینا الان زود بود من آمادگی ندارم کلی قصد سقط هم نداشت...همیشه تو ذهنمه ک آخر چی شد؟..

اقدس الویه‌‌‌‌‌‌....ماکارونی تو پارک با پلوپز‌‌....تاپیک های کوه نور ور مورد فوت شوهرش

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔