2777
2789
عنوان

میخوام مستقل بشم😁

317 بازدید | 19 پست

بالاخره دیگه کم کم باید خودم استینامو بالا بزنم و بزنم تو دل کارو مهارت یاد بگیرم و کسب درامد کنم

پ

میخوام بزنم تو کار هنری 

پیشنهادتون چیه ؟! چه هنری یاد بگیرم بعدش به مشکل نخورم

میکاپ 

تتو 

یا کراتین

یا هرچی که میدونید بلد هست الان و میشه درامد خوبی داشت رو میشه بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهای زیبایی هم خوبهاما پیشنهاد من کارهای دوزندگی و خیاطی و ایناستکه همیشه رو بورسه و یجورایی نیاز ...

دوره سرت بگردم  من اصلا به این حرفه دوزندگی علاقه ندارم شهر ما کلا معروفه به همین دوزندگی 

همه اطرافیانم دوزندگی انجام میدن ولی من اصلا دوست ندارم

کراتین 

کاشت ناخن و.. 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

اووو نمیشه در امد داشت پس 🤦‍♀️

نمیخام ناامیدت کنم بستگی داره تهران و شهرستانها میتونی ب درآمد برسی اما نه به سرعت 

تتو که تایم یادگیریش زیاده و نیاز به تمرین زیاد داره و هر کسی ریسک نمیکنه بیاد پیش تازه کار حداقل باید سابقه دو ساله داشته باشی و کلی نمونه کار 

میکاپم که باید ذوق و استعداد و خلاقیت داشته باشی و اینکه مدل بسیار رایگان انجام بدی و کلی نمونه کار جمع کنی 

و کراتین هم که کلی گاز و جدیدا هم که میگن ریزش میاره 

من میکاپ و پیشنهاد میدم بین این سه تا

شاید که خدا اینجوری خواسته
دوره سرت بگردم من اصلا به این حرفه دوزندگی علاقه ندارم شهر ما کلا معروفه به همین دوزندگی همه اطرافی ...

ای جان😅

با اینحال سراغ مهارت و کاری برو که همیشه بازار داشته باشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣