2777
2789
عنوان

کی رو هیچوقت نمیبخشین⁉️🙃🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختیش به اینه از چشمم هم افتاده باشن،مجبورم هر روز باهاشون تعامل داشته باشم با خانوادم چون هنوز مستق ...

درک میکنم.خیلی سخت هست.خدا به شما توانایی و صبرش را بده🙏🙏💜

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من چند وقت پیش به خاطر امام حسین وحرمتی که براش قائلم تمام آدمایی که در حقم بد کرده بودن رو بخشیدم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

ببخشم یا نه چیزی از شرایط الانم فرقی نمکینه 

فقط باید بگی بیخیاااااالللل

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
یه روز همه رو بخشیدم هرچی کینه داشتم ریختم دور به خاطر خدا ولی گفتم تو نگذر خدا تو عادلی قادری قاضی ...

چیشد؟جواب کاراشونو خدا داد؟

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.

ننش رو هرگز نخواهم بخشید . شاید الکی و به ظاهر بگم اوکی ولی ته دلم نمیتونم ببخشمش. بهترین روزای زندگیمو برام تلخ و سیاه کرد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اینا که یه لشکر شدن فک نمی کنی یه جای کار میلنگه

نه هیچ  جای کار نمیلنگه 

دوستم‌ یه هرزه سواستفاده کن بود

داداشمو از وقتی زن گرفت  مثل زنیکه اش بیشرف سنگدل نامرد بی احساس شد 

بابام معتاد بود مامانش دخترانش و پسراش حرومزاده های به تمام معنا بودن

خودمو

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺