2777
2789
عنوان

کی رو هیچوقت نمیبخشین⁉️🙃🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 74 پست
نمیبخشم تا خدا نبخشتشون.اگه ببخشم بدی توی دنیا عادی میشه

نمی‌دونم ولی اینکه کسیو نبخشی خودت در عذابی 

وقتی می‌بخشی یعنی رهاشون می‌کنی و از گذشته عبور می‌کنی ،گیر کردن تو گذشته باعث میشه جلوی پیشرفتت و خیلی چیزا گرفته بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی شاید فامیلامونو چون تو بچگی باعث تمام استرسام و مریضیام شدن

الانم یسری از اقوام بهشون اضافه شده که کارایی که برای من ممنوع بود برا بچهای خودشون خیلیم خوبه💔

خودمو:

توی زندگی خیلی خودمو نادیده گرفتم ازحقم گذشتم برای خودم احترام قائل نبودم هوای خودمو نداشتم مثلابرای برقراری آرامش سکوت کردمو حقم وپس نگرفتم

میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید   
سلام عزیزدلم 😘 خوب هستید ؟ خب رفتارتون بعدش بااین افراد چطور بوده ؟

سلام به روی ماه تون😘

خدا رو شکر 🙏🙏

شما خوبین؟

مثل روح هستند در زندگیم.خنثی شدند.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام به روی ماه تون😘خدا رو شکر 🙏🙏شما خوبین؟مثل روح هستند در زندگیم.خنثی شدند.

سلامت باشی عزیزدلم منم خوبم خداروشکر 😘

من متاسفانه وقتی فراموش کنم کارشون رو و شاد باشم اون لحظه که باهاشون برخورد میکنم خیلی تحویلشون میگیرم ، اما بعدش تو خلوتم بالا میارم ... حس میکنم بلد نیستم خنثی رفتار کردن رو 

سلامت باشی عزیزدلم منم خوبم خداروشکر 😘من متاسفانه وقتی فراموش کنم کارشون رو و شاد باشم اون لحظه که ...

خدا را شکر 😘

خب از چشم شما نیوفتادن هنوز ...وگرنه دیگه برات ارزشی ندارند...

ولی خب نمیدونم این حس من چطوره..شایدم اینطور خوب نیست

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نمی‌دونم ولی اینکه کسیو نبخشی خودت در عذابی وقتی می‌بخشی یعنی رهاشون می‌کنی و از گذشته عبور می‌کنی ، ...

ولی بعضی چیزا بخشیدنی نیست 

نمی‌خوام بگذرم تا خدا کاری که باهام کردن رو سرشون بیاره

خدا را شکر 😘خب از چشم شما نیوفتادن هنوز ...وگرنه دیگه برات ارزشی ندارند...ولی خب نمیدونم این حس من ...

درسته بخشش آرامش میاره ، اما وقتی برای چندمین بار اون افراد رو ببخشم و مث قبل رفتار کنم ، انگار کسی تو درونم حالش بد میشه بعدش ، 

اگه ببخشم و رها کنم و به قول شما روح بشن برام و تو رفتارمم نمود کنه نادیده بگیرمشون ، دیگه حالم بد نمیشه ، نه ؟

درسته بخشش آرامش میاره ، اما وقتی برای چندمین بار اون افراد رو ببخشم و مث قبل رفتار کنم ، انگار کسی ...

میدونی وقتی کسی مرکز توجهت نیست مثل یه عابر پیاده هست که داره از کنارت رد میشه ...نه نگاش میکنی نه رنگ موی جدیدش برات مهمه و حتی متوجهش میشی...نه حرفاش اثری داره ...به کل عین روح ...من که خیلی ارامش پیدا میکنم ولی خیلی خیلی طرف اذیت میشه ...همسرم بهم میگه تو دقیقا خودت را از طرف میگیری و حس بی ارزشی بهش میدی...من تو سایتم همین هستم ...یه کاربرایی را کلا نادیده گرفتم ...فکر کن ریپلای ازشون باز نمیکنم ...حتی اگر یه مبحثی باشه و منم تو تاپیک باشم، از کامنت هاشون میپرم ...چون برام ارزشمند نیستند و بایکوت شدن...چون بی ادبن مثلا یا تنگ نظر یا تیکه پرون...اینا یه مدت تلاش میکنن و دیده نمیشن ...بعد شروع میکنن مستقیم بد و بیراه گفتن ...تابلو میشن.مثل کسی که هی در زده و باز  نکردم و الان در را شکسته ...یا تعلیق میشن و یا با کاربری دیگه ریپلای میکنن که نشناسم و حس ارزشمندی بگیرن 😁

ببین نادید گرفتن چیکار میکنه با طرف

میدونی وقتی کسی مرکز توجهت نیست مثل یه عابر پیاده هست که داره از کنارت رد میشه ...نه نگاش میکنی نه ر ...

درسته ، قبلا هم یه مطلب از شما خونده بودم در مورد جواب ندادن کنایه ها ،خانواده همسرم هی بهم کنایه زدن و من به خودم نگرفتم دیگه مجبور شدن مستقیم مخالفت کنن باهام اونم با الفاظ بد  که وجهه اشون خراب شد پیش همسرم 😁به قول شما  چون از مزایای کنایه بهره مند نشدن دیگه 😅

گرانبها جان ممنونم که تایپ کردی 😘 

اگه اون ادمی که  نادیده بگیرم همسرم باشه چی ؟ چطوری نادیده بگیرم  ؟ من این اواخر فهمیدم همسرم بهم دروغ های زیاد گفته در باره کارایی که برای خانوادش میکنه و پولهایی که خرج میکنه براشون ... اصلااا اهل دروغ و پنهان کاری نبود ، اما چون همسرم اهل افراطه و میدونست کارهاش افراطه و من مخالفم ،خیلی چیزهارو پنهان کرد ازم ، الان همش میترسم بازم دروغ و پنهانکاری کنه ، از طرفی منو همسرم متاسفانه قهرهای طولانی میکنیم بعد آشتی میکنیم بطور خیلی عاشقانه ایی و خیلی زود بازم قهر بطرز خیلی بی رحمانه ایی ، روحیه م بد شده  و این رابطه برام امن نیست ، میخوام کلا یه روال داشته باشیم ، حتی اگه روال بی توجهی باشه ، حداقلش اینه روانم بهم نمیریزه زود زود گرم و سرد نمیشم ، 

از طرفی پی بردم اگه منو همسرم خیلی رابطه عاشقانه داشته باشیم دیگه رو نظر من حساب نمیکنه ، اما اگه فاصله بگیرم بهتره ، تو این زندگی تلف شدم 

درسته ، قبلا هم یه مطلب از شما خونده بودم در مورد جواب ندادن کنایه ها ،خانواده همسرم هی بهم کنایه زد ...

خواهش میکنم عزیزم.

تجربه در مورد خانواده همسرتون عالی بوده👏👏

حقیقتا همسر، کسی هست که نباید جزو آدمهای این طبقه که گفتم طبقه بندی کنین...باید گفتگو کنین و مشکل را حل کنین ...زندگی این مدلی سخت هست☹

خواهش میکنم عزیزم.تجربه در مورد خانواده همسرتون عالی بوده👏👏حقیقتا همسر، کسی هست که نباید جزو آدمها ...

تنها دلیل دعوای ما خانوادش هست ، زندگیمون اونطور که باید نیست خیلی خانواده ش فرهنگ پایینی دارن و اهل سو استفاده ، همسرمم ضعیف در برابرشون و بینهایت احساسی تصمیم میگیره در برابرشون نمیدونم به عزت نفس پایینش در برابر خانواده ش ربط داره یا چیز دیگه ایه  ، وقتی نادیده بگیرمش آرامش دارم متاسفانه