درسته ، قبلا هم یه مطلب از شما خونده بودم در مورد جواب ندادن کنایه ها ،خانواده همسرم هی بهم کنایه زدن و من به خودم نگرفتم دیگه مجبور شدن مستقیم مخالفت کنن باهام اونم با الفاظ بد که وجهه اشون خراب شد پیش همسرم 😁به قول شما چون از مزایای کنایه بهره مند نشدن دیگه 😅
گرانبها جان ممنونم که تایپ کردی 😘
اگه اون ادمی که نادیده بگیرم همسرم باشه چی ؟ چطوری نادیده بگیرم ؟ من این اواخر فهمیدم همسرم بهم دروغ های زیاد گفته در باره کارایی که برای خانوادش میکنه و پولهایی که خرج میکنه براشون ... اصلااا اهل دروغ و پنهان کاری نبود ، اما چون همسرم اهل افراطه و میدونست کارهاش افراطه و من مخالفم ،خیلی چیزهارو پنهان کرد ازم ، الان همش میترسم بازم دروغ و پنهانکاری کنه ، از طرفی منو همسرم متاسفانه قهرهای طولانی میکنیم بعد آشتی میکنیم بطور خیلی عاشقانه ایی و خیلی زود بازم قهر بطرز خیلی بی رحمانه ایی ، روحیه م بد شده و این رابطه برام امن نیست ، میخوام کلا یه روال داشته باشیم ، حتی اگه روال بی توجهی باشه ، حداقلش اینه روانم بهم نمیریزه زود زود گرم و سرد نمیشم ،
از طرفی پی بردم اگه منو همسرم خیلی رابطه عاشقانه داشته باشیم دیگه رو نظر من حساب نمیکنه ، اما اگه فاصله بگیرم بهتره ، تو این زندگی تلف شدم