2777
2789
خب کار کثیفیه دیگ چرا بهتون برمیخورهشور. ت خودت تنهاست مگه..بعدم مثلا شور. ت با شال و رو بالشتی میشو ...

اگر توجه کنین گفتم تنها با دمای بالا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اره مثلا همشون که کثیف شدن منم روزی یک یا دو بار عوض میکنم تقریبا هفته ای به بار همشونو میزارم جدا ت ...

از لحاظ بهداشتی زیاد خوب نیس بعدم اون شرتو همون موقع بشوری خیلی بهتره تا ی هفته همینجوری بمونه

تو روشویی یه صابون بذار واسه شرتات عوض که کردی همون موقع ی صابون بزن بشور بذار خشک شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر توجه کنین گفتم تنها با دمای بالا

نه به هر حال منظورم اینه که 

بالاخره که توش لباس های دیگ ریخته میشه 

ممکنه ترشح داشته باشی و... 

هر کس اینکارو میگنه حقیقتا به خوذش مربوطه به من ضربه ای نمیزنه 

اما خب از نظرم کار کثیفیه. 

چقدر کثیفن بعضیا شورتاتون تو ماشین میندازین؟ 😐😐😐

شما تمیز باش و هر جوری دوست داری بشور

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما تمیز باش و هر جوری دوست داری بشور

و منی که اصلا با شما حرف نزدم😐😂

بله حقیقتا من این کار کثیف و نمیکنم 

اصلا بهداشتی نیست 

به شما هم توصیه میکنم نکنید 

یا یه مینی واشی چیزی جدا براش بگیرید 

و منی که اصلا با شما حرف نزدم😐😂بله حقیقتا من این کار کثیف و نمیکنم اصلا بهداشتی نیست به شما هم توص ...

توصیه تون رو برای خودتون نگه دارید 

من ترجیحم اینه لباس زیرام با آب نود درجه شسته بشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
توصیه تون رو برای خودتون نگه دارید من ترجیحم اینه لباس زیرام با آب نود درجه شسته بشن

شما کلا  کاربری هستید که  دنبال بحث و حاشیه اید 

از بین همه جز استارتر شما منو ریپلای کردید. 

اما من حوصله اش رو ندارم حقیقتا 

باشه کار خوبی میکنید 

شور. تکس هاتو رو هم با ماشین بشورید اصلا. 

شما کلا کاربری هستید که دنبال بحث و حاشیه اید از بین همه جز استارتر شما منو ریپلای کردید. اما من ح ...

من کاربری هستم که مخالف ادم های بی ادب هستم

جهانم هم انقده کوچیک نیست که فکر کنم همه شورتکس دارن

بهداشت کلامی هم مهمهاین که به راحتی به دیگران انگ کثیفی هم می زنین جالب نیست!

تا قیامت هم بشه از نظرم کار کثیفیه 

نظرمم اصلا عوض نمیشه 

اما شما میتونید هرجور دوست دارید زندگی کنید 

به ایشون هم گفتم 

حتی اگه ش. ورتکسشون رو هم با ماشین بشورن به من ربطی نداره 

اما بهشون نمیگم به به چقدر تمیزید

تا قیامت هم بشه از نظرم کار کثیفیه نظرمم اصلا عوض نمیشه اما شما میتونید هرجور دوست دارید زندگی کنید ...

نظر شما محترم و به خودتون مربوطه

اما حق این رو نداریم به دیگران بگیم کثیف یا تحقیرشون کنیم

لازم به به به گفتن نیست همون اه اه هم گفته نشه کافیه

نظر شما محترم و به خودتون مربوطهاما حق این رو نداریم به دیگران بگیم کثیف یا تحقیرشون کنیملازم به به ...

من یه چیز کلی گفتم به شخص خاصی نگفتم عزیزم.. 

مثل این میمونه یه افرادی ادرار کنن خودشون نشورن دستمال بکشن 

بعد بگی اونایی که اینکار میکنن کثیفن. 

خب زندگی سلولی که نداریم 

نطرمون رو میدیم 

من اگه رو شخص خاصی ریپلای میزدم شما درست میگفتید 

من یه نظر کاملا کلی دادم.   تحقیر هم اصلا نکردم.