2777
2789
عنوان

امشب احساس میکنم

686 بازدید | 33 پست

امشب احساس میکنم تمام غم های عالم ریخته توی قلبم😔 دلم عجیب گرفته

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کاش جدا شم

مشکلت چی هست؟ 

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

با خدا حرف بزن خیلی مهربونه معجزه ها میکنه

دلم آشوبه حتی گریم هم نمیاد،  بعضی روزها چقد به خودت فشار میاری به یه ادمایی فکرنکنی به بلاهایی که سرت اومده فکرنکنی سرتو میزاری یه ساعت بخوابی خواب همون شخص رو میبینی تمام روزت خراب میشه دلت میگیره چرا خدااینکارارومیکنه😔

من صد برابر بیشتر عجیب حالم بده😞

منم تمام غما عاالم ریخته تو قلبم دوست داشتم یکی داشتم باهاش درد دل میکرد یا یه کاری میکردم دلم باز بشه حتی نمیتونم گریه هم کنم😔

دلم آشوبه حتی گریم هم نمیاد، بعضی روزها چقد به خودت فشار میاری به یه ادمایی فکرنکنی به بلاهایی که س ...

میفهممت ببین خدا خیلی عزیزه میبینه و می‌شنوه صلوات بفرست استغفار کن آروم میشی تو تنهاییت تو خلوتت از ته دل و قلبت با خدا حرف بزن

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
منم تمام غما عاالم ریخته تو قلبم دوست داشتم یکی داشتم باهاش درد دل میکرد یا یه کاری میکردم دلم باز ب ...

دقیقا حال منه هیچکسو ندارم نمیتونمم گریه کنم اصلا حس میکنم همه بدبختیا عالم رو سر منه بغض راه گلوم بسته

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰