2777
2789
عنوان

چیدمان خونه

75 بازدید | 10 پست

سلام دوستان  من تازه اسباب کشی کردم به خونه حدید که نسبت به خونه قبلی ام خیلی بزرگتره و مشکلی که الان دارم نمی دونم چنتا فرش چه سایزی  بگیرم و چطور بچینم انگار فقط تو عمرم درس خوندم.اگه دوستان با سلیقه همکاری کنن ممنونم میشم

سالن سه تا فرش ۱۲ متری می خوره عرض سالن ۴ متر هست و جلو اشپزخانه هم دقیقا یه فرش دوازده متری میخوره و مجموعه حمام و اتاقها جلوش یه ۶ متری میخوره اینا که گفتم‌منظورم کیپ کیپ هست و بدون گذاشت گلدان و.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قشنگی برات مهمه فرش زیاد نندازاگه راحتی مهمه همه جا رو فرش کن

ممنونم .ولی در سالن با عرض ۴ دقیقا سالن عرضش ۴ و طولش ۹ متره پنجره و درب تراس و نورگیری سالن هم از عرض ۴ هست فرش رو چطور بندازم 

سالن یک‌ال به اندازه دوازده متر می خوره که این قسمت ال جلو اشپزخانه هست

اینو می تونی یه فرش ۹ متری بندازی 

میز غذاخوریتو بذاری روش

یه لوستر بالای میز ناهار خوری یه تابلو هم روی دیوار

اینستا داری؟

اگه داری پیج آناهیتا ایده رو دنبال کن

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)