2777
2789

ما تو یه شهرستانی هستیم که نه آبو هوای خوبی داره و نه میوه و موادغذایی خوب ، کسی رو هم نداریم فقط مادرشوهرم و دو تا برادرشوهرام ، خانواده خودم و بعضی فامیلامون مشهدن وضع خانوادمم خوبه اگه برم حداقل هفته ای یه بار میرم خونشون، همش غذاهای خوب میخورن و پدرمم همیشه بهترین میوه هارو سبدی میخره ، همش میگم برم اونجا بهترمه بچه هامو ببرم هم خوش بگذرونن چون خانوادم کاری ندارن و همش میرن گردش ، هم غذای خوب بخورن ، اینجا نه مادرشوهرم نه پدرشوهرم هیچ کس حوصله ندارن و وضعشونم افتضاح، مادرشوهرم ماهی یک بارهم مارو دعوت نمیکنه ،

نظرتون چیه؟

فقط خونه های مشهد خیلی گرونه مجبوریم خونه کوچیکتر بگیریم از طرفی میگم بچه ها بزرگ بشن اینجورچیزا براشون مهم نیست و آرامش و تنهایی رو میپسندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگا میتونی برو چرا که نهبرای اینده بچه ها هم بهترهولی وقتی رفتی مشهد امادگی پذیرایی از مهمونا شهرستا ...

گفتم که بیشتر فامیلامون اونجان اگه کسی بیاد سفر نمیاد خونمون مگر فقط مادرشوهرم و پدرشوهرم بیان که اونم اصلا اهل سفر نیستن