2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حد دو تا سه کیلو اضاف وزن داشتم و این بخاطر پرخوری عصبیم بود دنبال یه راه طبیعی بودم که صدمه ای نبینه بدنم شوهرم عرق رازیانه رو پیشنهاد کرد + عرق زیره سبز دوتا رو گرفتم به قصد لاغری خوردم یه استکان بعد از غذا ناهار و شام و بعد از چند روز احساس کردم دارم از شکم لاغر میشم اما از صورت خیلی تپل و پوستمم آینه شده من اصن پر از علامت تعجببب بودم موهام ریزشش قطع شد و رشدشون اوکی پوستم صاف و سفید لپای تپل😐😐سرچ کردم دیدم بعلههههههه رازیانه باعث چاقی صورت و از بین رفتن چروککک میشه رشد موها رو زیاااد میکنه

عرقش یکم تلخه میشه دمنوشش رو هم خورد هر دو رو هم میشه با عسل خورد قبل از خواب برای چاقی صورت من عرقو ۴۰ تومن گرفتم از عطاری اصن قیمتی نداره فک کنم دونه ی رازیانه هم بخواید بخرید قیمتی نداره ولی من تضمین میکنم ک صورتو به شدت چاق میکنه 

اینم اضافه کنم که چند وقت بخاطر فشار عصبی خیلی بهم ریخته بودم و ظاهرم خیلی بد شده بود ولی الا خداروشکر خیلی خوشحالم بدون دونستن همچین مطلبی صورتم گرد شده

عرقش یکم تلخه میشه دمنوشش رو هم خورد هر دو رو هم میشه با عسل خورد قبل از خواب برای چاقی صورت من عرقو ...

عزیزم الان چی بخرم

دقیق متوجه نشدم

من هم می‌خوام صورتم پر بشه و هم می‌خوام لاغر نشم و هم ریزش موهام قطع بشه 

خدا خیرت بده

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل
عزیزم الان چی بخرمدقیق متوجه نشدممن هم می‌خوام صورتم پر بشه و هم می‌خوام لاغر نشم و هم ریزش موهام قط ...

عرق رازیانه بگیر با عسل قبل خواب بخور یا دمنوش رازیانه هر شب با عسل بخور قبل خواب

عزیزم الان چی بخرمدقیق متوجه نشدممن هم می‌خوام صورتم پر بشه و هم می‌خوام لاغر نشم و هم ریزش موهام قط ...

خواص رازیانه: تنظیم کننده هورمون ،رفع کیست برطرف کننده ی تموم بیماری های رحم،،،،برای پوست از بین بردن چین و چروک چاقی صورت و تموم قسمت های زنانه جلو گیری از ریزش مو و باعث رشد مو میشه

طریقه ی مصرف برای لاغر شدن بدن و چاق شدن صورت: بعد از هر وعده غذایی یک استکان میل شود

طریقه ی مصرف برای اینک لاغر نشی و صورتت چاق شه: شب قبل خواب همراه با عسل میل کن 

اگه بازم متوجه نشدی بگو که بیشتر توضیح بدم گلم