2777
2789
عنوان

انتخاب همسری که بهش هیچ حسی نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 45 پست
بخدا من یه خواستگار داشتم از خودش خوته و باغ و ماشین داشتمیگفت ماهی کم کم ۱۵۰ میلون درآمدشهبعد همه ...

دعا کردم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم مشاور میگفت 

اگ قیافرو نمیپسندین و. به دلتون نمیشینه بهش عادت نمیکنید 

اون قیافه زیباست ک عادی میشه 

و باید قیافه طرف به دلت بشینه

از نظر شخص خودت جذاب باشه 

نمیدونم تا چه حد برا شما صدق کنه

اهل کامنت گزاشتن نیستم .گاهی لازم بدونم نظری میزارم محترمانه.ریپ نزنید چون نمیخونم
قربونت🌹🌹🌹💐 منم واستون ۵ تا کوثر میخونم

ممنونم عزیزم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

دختر همسايه ما اينطورى ازدواج كرد با دو تا بچه طلاق گرفت 

گفت از اول دوسش نداشتم به اصرار بابام ازدواج كردم و با وجود دو تا بچه هم ميگفت من اصلا دوسش ندارم و طلاق گرفت 

نميدونم ولى خيليا هستن ميگن شوهرمون رو دوست نداشتيم و الان دوست داريم 

به نظرم بگو من به زمان بيشترى احتياج دارم برا آشنايى 

خواهرانه ب عنوان کسی ک همچین ازدواجی داشته ازت خواهش میکنم اگر تمام دنیا هم جمع شدن و گفتن این ادم ب ...

بدی ازش دیدی که بعد ازدواج به دلت ننشسته ؟ چرا میگن ازدواج کنی مهرش به دلت میشینه!

بدی ازش دیدی که بعد ازدواج به دلت ننشسته ؟ چرا میگن ازدواج کنی مهرش به دلت میشینه!

بدی ندیدم اتفاقا خیلیم خوبه ولی هیچوقت دوسش نداشتم و ب دلم نشست همیشه غم اینکه کنار شوهرم بهم خوش نمیگذره عاشقش نیستم تو دلم بود و با حسرت ب ازدواج عاشقانه اطرافیانم نگاه میکردم حالا بازم عادت کردم ولی خیلی سخت گذشت هفت سال گذشته و مهرش ب دلم نیفتاد فقط عادت کردم اگر از همون اول حس خوبی بهش نداری و ب دلت نشسته دیگه هیچوقتم مهرش ب دلت نمیوفته اونا ک میگن مهرش ب دلت میوفته حداقلش باید ی ذره ازش خوشت اومده باشه و اینکه بگو ب زمان نیاز دارم برا شناخت چند ماه صبر کن اگر بازم ب دلت نشست صددرصد ردش کن ب امید بعدها اصلا نباش

خانم محترم من به عنوان یک مرد بهتون میگم تحت هیچ شرایطی ازدواج با کسب که به دلت نمیاد نکنید 

در خلال زندگی اتفاقات بدی خواهد افتاد که هیچ کدوم فکرش هم نمی کنید

به نظر من حتی اگر هر دختری خواستگاری نداره یا سنش بالا رفته ازدواج اجباری تن دادن به بدبختی 

ببخشید امیدوارم مطلب رو گرفته باشید 

خانم محترم من به عنوان یک مرد بهتون میگم تحت هیچ شرایطی ازدواج با کسب که به دلت نمیاد نکنید در خلال ...

چه اتفاقات بدی میفته؟ 

یعنی ممکن نیست به دلم بشینه و دوستش داشته باشم؟

البته تا الان که اصلا هیچ حسی بهش ندارم تازه بعضی وقتا بدمم میاد ازش خدا منو ببخشه

بعنی چیکار کنم

نمیدونم عزیزم، تصمیم با خودته 

ولی حتما مشاوره برو 

اینکه خرج بکنه و پولدار و باسواد باشه ک نشد دلیل قطعی انتخاب همسر ک الان شما گیر ظاهرشی 

شاید واقعل ب هم نخوردید 

اگر در نهایت ب دلت نشست حتما مشاوره برین

... 🤍🦋
چه اتفاقات بدی میفته؟ یعنی ممکن نیست به دلم بشینه و دوستش داشته باشم؟البته تا الان که اصلا هیچ حسی ب ...

نه خواهرم نکن این کار روتینا همه چرت وپرت 

بذار عقد بشی خدا عاشق می‌کنه و ...

جان مادرت با کسی که دوستش داری یا کسی که میاد خواستگاری و از ملاک هان 80 درصد داره ازدواج کن 

در غیر این صورت نگن

نه خواهرم نکن این کار روتینا همه چرت وپرت بذار عقد بشی خدا عاشق می‌کنه و ...جان مادرت با کسی که دوست ...

من دارم خودمو میکشم که نمیخامش

ولی میگن ازدواج به اینا نیست باید به فکر ارامش و اسایشت باشی

مگه میشه!!!